29 / 03 / 2024

burdur alt geçit talebi

burdur alt geçit talebi

Burdur’da 14 yıl önce yapılan üst geçidin vatandaş tarafından kullanılmadığını söyleyen Muhtar Adnan Altınkurt, "Üst geçit kullanılmadığı için birçok kaza oluyor. Bunları önlemek için alt geçidi bir an önce tamamlamalıyız" dedi.

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Afyonkarahisar'a meydan ve alt geçit projesi!

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımı devam eden kent meydanı ve 3'üncü alt geçidin yapımında sona yaklaşıldı. Projelerin yakın zamanda tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor. 

Sivas Belediyesi alt geçit projelerine devam ediyor!

Sivas Belediyesi şehir içi trafiği rahatlatmak için alt geçit çalışmalarına devam ediyor.

Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü imar planı askıda!

İstanbul Bakırköy ilçesi, Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Aksaray'da alt geçit projesinin inşaatı sürüyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray için en önemli projelerden biri olan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesinin inşaat sahasında denetimler yapıldı.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesi yıl sonunda tamamlanacak!

Aksaray Belediyesi tarafından Piri Mehmet Paşa alt geçit projesi hayata geçiriliyor. Yıl sonunda tamamlanması planlanan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesi'nin güzergahları belli oldu.

Konya-Karaman YHT güzergahındaki 7 alt geçit tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren güzergahında yer alan 7 adet yaya alt geçidinin inşaatını tamamladı.

İzmir Konak'ta inşa edilen alt geçit deniz suyuyla doldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Konak'ta Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki trafiği rahatlatmak için yaptığı alt geçidin deniz suyuyla dolması imalat hatasından kaynaklandığı bildirildi.

Karaman Larende Alt Geçit Projesi için ilk kazma vuruldu!

Karaman'ın Larende ile Sümer Mahallelerini şehir merkezine bağlayacak olan Larende Alt Geçit Projesi için ilk kazma vuruldu

Niğde'de üst ve alt geçitleri nereye yapılacak?

Niğde'de 2017 yılında inşasına başlanacak olan üst ve alt geçit yerlerine ilişkin CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı..

Niğde'nin Çamardı köyüne alt geçit yapılması talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köye alt geçit yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hatay Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlandı!

Antakya kent merkezini ve girişini rahatlatmak amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlanmasının ardından trafiğe açıldı.

burdur alt geçit talebi Haberi

burdur alt geçit talebi

Burdur’da 14 yıl önce yapılan üst geçidin vatandaş tarafından kullanılmadığını söyleyen Muhtar Adnan Altınkurt, "Üst geçit kullanılmadığı için birçok kaza oluyor. Bunları önlemek için alt geçidi bir an önce tamamlamalıyız" dedi.


Burdur merkezdeki Şirinevler ile Mehmet Akif Ersoy mahallelerini birbirine bağlayan üst geçit 2002 yılında yaptırıldı. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Adnan Altınkurt, üst geçidin vatandaşlar tarafından kullanılmadığını söyledi. Bunun yerine alt geçit istediklerini aktaran Muhtar Altınkurt, Karayolları 13’üncü Bölge Müdürlüğü’ne konuyla ilgili müracaatta bulunduğunu anlattı. Ekiplerin gelip inceleme yaptığını kaydeden Muhtar Altınkurt, ’asansör ve yürüyen merpen koyalım’ talebine karşı çıktığını vurguladı.


9 KEZ DİLEKÇE YAZMIŞ


Asansör ve yürüyen merpen konulsa dahi üst geçidin kullanılmayacağını savunan Muhtar Altınkurt, "Asansör, yürüyen merpen bozulacak yine uğraşmak zorunda kalacağız. Karayollarına 9 defa dilekçe yazdım. Hepsine...