28 / 03 / 2024

burdur asfaltlama çalışmaları

burdur asfaltlama çalışmaları

Burdur istikametinden Bucak şehir Merkezine kestirme yol olarak kullanılan ve gerek sanayi çalışanlarının gerekse bu güzergâhtaki vatandaşların kullandığı sanayi yoluna sıcak asfalt yapmak için çalışmalar başladı.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Salda Gölü'nde altyapı ve tesis çalışmaları başlıyor!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan, beyaz kumsalı ve suyunun berraklığıyla Maldiv Adaları'na benzetilen Salda Gölü'nde altyapı ve tesis çalışmaları başlıyor.

Burdur TOKİ projesinde çalışmalar başlayacak!

Burdur'da, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gayrimenkul Değerleme A.Ş'nin (GEDAŞ) işbirliğiyle yeni konutlar inşa edilecek. 

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Seydişehir'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Burdur'un Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu döneminde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı.

Burdur Bucak TOKİ Konutları için çalışmalar başladı!

BURDUR'un Bucak İlçesi'nde TOKİ tarafından inşa edilecek olan konutlar için çalışmalar başladı.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

İskenderun'daki asfaltlama çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Develi Belediyesi kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Develi Belediyesine bağlı ekiplerin alt yapı ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan mahalle ve caddelerdeki asfaltlama çalışmaları kışın soğuk havasına rağmen devam ediyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin en önemli akslarından olacak olan ve yapımı devam eden Gültepe Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, yolun bir bölümünde yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde takip etti.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

burdur asfaltlama çalışmaları Haberi

burdur asfaltlama çalışmaları


Burdur istikametinden Bucak şehir Merkezine kestirme yol olarak kullanılan ve gerek sanayi çalışanlarının gerekse bu güzergâhtaki vatandaşların kullandığı sanayi yoluna sıcak asfalt yapmak için çalışmalar başladı. Sıcak asfalt öncesi Bucak Belediyesi tarafından Ayfer Gök Lisesi kavşağından Yeni Sanayi Sitesi yolu ve Toki yolundaki kaldırımlar sökülmeye başladı. Yolda Belediye tarafından yağmur suyu drenaj hattı ve alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yüklenici firma tarafından sıcak asfalt yapımı başlayacak.Bucak Belediyesi tarafından Bucak’taki mahallelerde kış öncesi problemli olan yollarda stabilize asfalt ve parke döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Bugün Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Satılmış, Fen İşleri Müdürü Ömer Gümüş ve Barbaros Mahallesi Muhtarı Fatih Uğur ile Barbaros Mahallesinde yapılan stabilize asfalt çalışmalarını inceleyen Bucak Belediye başkanı Süleyman Mutlu;” Kış gelmeden önce mahallelerimizde öncelik...