26 / 04 / 2024

burdur bucak 5 yıllık imar planı son son durum

burdur bucak 5 yıllık imar planı son son durum

Bucak Belediyesinin Mart ayı olağan toplantısında, İmar Komisyonuna havale edilen evrakların durumu, DSİ ile sondaj için protokol yapılması konusu, Takas, 5 yıllık imar planı ve Bucak Revizyon İmar Planının 3. Etap çalışmaları konusunda görüşmeler yapıldı

TOKİ Burdur Bucak'ta 2+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin heyecanla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. TOKİ Burdur'da kaç konut yapılacak? TOKİ Burdur 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

5 soruda TOKİ Burdur Sosyal Konut Projesi 2022! Burdur ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Burdur konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Burdur ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Türkiye'ye 5 senede 20 milyar dolarlık gayrimenkul yatırımı yapılacak!

Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, yabancı yatırımcılar için Türkiye'nin cazip bir ülke olduğunu belirtti ve “Türkiye gayrimenkul yatırımlarının 5 senelik periyotta kademeli olarak 20 milyar dolara çıkacağına inanıyoruz" dedi.

Bucak Kültür Kompleksi'nin inşaatı için bakandan yardım talebi!

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Bucak’a 4’üncü etap TOKİ konutları geliyor!

Burdur'un Bucak ilçesinde inşa edilecek TOKİ konutlarının yapımı için ihaleyi alan firma ile sözleşme imzalandı ve yer teslimi yapıldı.

TOKİ Burdur 228 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Burdur İli, Bucak İlçesi 228 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Bucak 228 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur Bucak 228 konut ihalesini 2 Temmuz'da gerçekleştirecek.

TOKİ Burdur Bucak 226 konut ihalesi 25 Haziran'da!

TOKİ Burdur ili, Bucak ilçesi 226 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatı ihalesi 25 Haziran'da yapılacak...

TOKİ Burdur Bucak 2019 projesi!

TOKİ Burdur Bucak 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Burdur Bucak'a 226 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Bucak projesinin ihalesini 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirecek. Projede 226 adet konut yer alacak.

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Burdur'da kentsel tasarım projesi için referanduma gidiliyor!

Burdur'un Bucak ilçesi'nde kentsel tasarım projesi için halk oylaması gerçekleştirilecek. Bucak'ta kentsel tasarım projesi için referanduma gidiliyor.

Bucak Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı başladı!

Burdur'un Bucak İlçesi'nde hayata geçirilecek Bucak Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı başladı. AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Bucak, projeyle ilgili basın açıklaması yaptı.

burdur bucak 5 yıllık imar planı son son durum Haberi

burdur bucak 5 yıllık imar planı son son durum

Bucak Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı Bucak Belediye Meclis Toplantı Salonunda Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu’nun Başkanlığında gerçekleşti.


10 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, gündeme ek 1 madde daha eklenerek toplamda 11 madde görüşüldü. Maddelerin altısı imar ile ilgili olurken; Bucak’ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Değirmenli Belediyesi ile kardeş Belediye olma konusu da meclis toplantısında görüşülen konular arasında yer aldı. Bucak Belediyesinin Mart ayı olağan toplantısında, İmar Komisyonuna havale edilen evrakların durumu, DSİ ile sondaj için protokol yapılması konusu, Takas, 5 yıllık imar planı ve Bucak Revizyon İmar Planının 3. Etap çalışmaları konusunda görüşmeler yapıldı.


Burdur Hedef...