28 / 03 / 2024

Burdur Devlet Hastanesi inşaat çalışmaları

Burdur Devlet Hastanesi inşaat çalışmaları

Burdur Devlet Hastanesi yatırımı Resmi Gazetede yayımlandı. Konu ile ilgili AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik "2014 yılından bugüne bu yatırımın gerçekleşmesi yoğun çaba harcadık.

Yeni Burdur Devlet Hastanesi için imzalar atıldı!

Burdur'da 86 dönümlük arazide yapılacak 475 yataklı yeni Burdur Devlet Hastanesi yapım sözleşmesi yüklenici firmayla imzalandı.  

Burdur'a yeni devlet hastanesi müjdesi!

Burdur merkeze yapılması planlanan Burdur Devlet Hastanesi inşaatı ihalesi 24 Aralık'ta gerçekleşecek.

Burdur Devlet Hastanesi'nin ihalesi 12 Aralık'ta!

Burdur Devlet Hastanesi inşaatı yapım ihalesi 12 Aralık'ta düzenlecek. Toplam 76 bin 681 metrekare kapalı alan üzerinde inşa edilecek hastane 475 yataklı olacak.

Burdur Yeni Devlet Hastanesi için yer tahsisi yapıldı!

Burdur’a yapılacak olan Yeni Devlet Hastanesi'nin yeri için arsa tahsisi gerçekleşti. Projenin ihalesi 4 Nisan 2017 tarihinde yapılacak.

Burdur Devlet Hastanesi 8 Nisan'da ihaleye çıkacak!

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Devlet Hastanesi için 8 Mart günü ihaleye çıkacağını söyledi. Özçelik ''Sağlık yatırımları ile kurumlarımızın taleplerini görüştük'' dedi.

Burdur Bucak Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkilileri, Bucak’a gelerek Bucak Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Reha Sermed Aygören; “Hastanemizi bahar aylarında hizmete açamaya çalışacağız.” dedi.

Burdur Devlet Hastanesi geri sayıma geçti!

Burdur Devlet Hastanesi yatırımı Resmi Gazetede yayımlandı. Konu ile ilgili AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik "2014 yılından bugüne bu yatırımın gerçekleşmesi yoğun çaba harcadık.

Burdur'a 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi inşa edilecek!

AK Parti Burdur Milletvekili ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Bayram Özçelik yaptığı yazılı açıklamada,Burdur'a yeni bir devlet hastanesi yapılacağını bildirdi. Yeni hastane 300 yatak kapasiteli olacak.

Burdur Devlet Hastanesi'nde herkes risk altında!

Burdur Devlet Hastanesi'nin depreme dayanıklılığı ile ilgili konuşan Milletvekili Dr.Mehmet Göker, binanın güçlendirilmediğini, hastanede bulunan herkesin olası bir depremde büyük risk altında olduğunu söyledi!

Burdur Gölhisar Devlet Hastanesi 3 ay içinde tamamlanacak!

4 Millitvekili Bayram Özçelik, Gölhisar'da yapımı süren Devlet Hastanesi'nin 3 aya tamamlanacağını açıklayıp, işin bir an önce tamamlanmasında emeği geçen TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik'e teşekkür etti.

TOKİ Burdur Bucak'ta devlet hastanesi yaptıracak!

Burdur İli Bucak İlçesi 150 Yataklı Devlet Hastanesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Büyükçekmece Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

28 Temmuz 2013 tarihinde temeli atılan Büyükçekmece Devlet Hastanesi tamamlandığında Büyükçekmece, Silivri, Çatalca, Arnavutköy, Esenyurt ve Beylikdüzü bölgeleri olmak üzere tam 5 bölgeye hizmet verecek

Kepez Devlet Hastanesi'nin temeli Mart ayında atılacak!

KEPEZ Sütçüler bölgesinde 52 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin inşaat süreci başladı. Kepez Devlet Hastanesi' nin temeli Mart ayında atılacak...

Burdur Devlet Hastanesi inşaat çalışmaları Haberi

Burdur Devlet Hastanesi inşaat çalışmaları

Üç defa Bakanlığımız tarafından yerinde komisyon kurularak incelenen ve iki defa zemin etüdü yapılan hastanemiz 2016-2018 Yatırım Programına 108 milyon lira ödenekle alındı. 5-6 aylık bir proje çalışması sonrası 10 milyon 800 bin TL, 2016 yılında gönderilerek bu hastane yatırımımız için ihaleye çıkılmış olacak" dedi.



Sabah...