19 / 04 / 2024

Burdur Elmalıyurt-Gölhisar Grup Yolu

Burdur Elmalıyurt-Gölhisar Grup Yolu

Ulaştırma Eski Bakanı Binali Yıldırım’ın Burdur ziyaretinde söz verdiği İbecik-Yeşildere,Elmalıyurt-Gölhisar Grup Yolu’nun ilk asfaltı döküldü.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Burdur'da tam 64 adet iş yeri yaptırılacak! 

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak.

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Abdussamet Civelek tarafından kuruldu.

Burdur Gölhisar yeni sanayi sitesindeki 64 iş yeri için düğmeye basıldı!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak. İşte ihale detayları...

Lezzeti ve raf ömrüyle öne çıkan Burdur’da yetişen yayla domatesi yurt dışında yoğun talep görüyor!

Burdur ilinin Çavdır ve Gölhisar ilçelerinde seralarda üretilen, raf ömrünün uzun olması ve lezzetiyle beğeni toplayan yayla domatesi, Balkanlar başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Çiftçiler gece gündüz çalışarak Romanya'ya, Yunanistan'a mal yetiştirdiklerini anlattı. İşte detaylar…

Burdur Gölhisar'da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteğiyle sanayi sitesi yaptırılacak!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteğiyle sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar...

Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 7 Temmuz'da!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Yeşil tarafından kuruldu.

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Güler tarafından kuruldu.

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Gündüz tarafından kuruldu.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

TOKİ Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2 Kısım İnşaatı ihalesi yarın!

Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Salda Gölü’nde inşaat başladı!

Salda Gölü'nde inşaat çalışmaları başladı. CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Salda Gölü’ndeki iş makinelerinin çalışma görüntüsünün yer aldığı bir video paylaştı...

Burdur Elmalıyurt-Gölhisar Grup Yolu Haberi

Burdur Elmalıyurt-Gölhisar Grup Yolu

Ulaştırma Eski Bakanı Binali Yıldırım’ın Burdur ziyaretinde söz verdiği İbecik-Yeşildere,Elmalıyurt-Gölhisar Grup Yolu’nun ilk asfaltı döküldü.


AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, Burdur İl Genel Sekreteri Servet Olpak, Burdur İl Genel Meclisi Üyeleri ve AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Kamil Özcan ve Emisyon asfalt çalışmasının yapıldığı toplam 20 km grup yolunda inceleme yaptı.


13 MİLYONLUK YOLUN 8 KM’Sİ BU SENE TAMAMLANACAK

2014 yılının Haziran ayında başlayan grup yolunun toplamda 20 km olduğunu ve 13 milyon TL’lik bir yatırım olduğunu dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, bu yıl 8 km’sinin tamamlanacağını açıkladı. İbecik, Yeşildere,Elmalıyurt ve Gölhisar’da yaşayan vatandaşların yol mağduriyeti yaşamamaları için yolun trafiğe hep açık kalacağını dile getiren İGM Başkanı Osman Karakaya; “Geçen...