26 / 04 / 2024

burdur karamanlı toki ihale tarihi

burdur karamanlı toki ihale tarihi

TOKİ tarafından Burdur’un Karamanlı ilçesinde 283 konut inşa edilecek. 7 Haziran tarihinde yapılan ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ve sosyal tesis inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

Karamanlı TOKİ kura çekimi 2021!

Karamanlı TOKİ kura çekimi 2021 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki Karamanlı TOKİ kura çekimi 2021 ne zaman? İşte Burdur Karamanlı TOKİ detayları...

TOKİ Burdur Karamanlı başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Burdur Karamanlı başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Karamanlı projesinde yer alan 22 adet konut için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Burdur Karamanlı orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı orta gelir grubu projesinde yer alan 16 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Burdur Karamanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Burdur Karamanlı kura sonuçları isim listesi detayları!

TOKİ Burdur Karamanlı kura sonuçları isim listesi detayları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Burdur Karamanlı kura sonuçları isim listesi detayları de proje bilgileri...

TOKİ Burdur Karamanlı alt gelir başvuruları 1 Haziran'da başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı alt gelir grubu projesi için başvurular 1 Haziran 2021 tarihinde başlıyor.

Burdur Karamanlı'da 3. etap TOKİ inşaatı başladı! 

Burdur'un Karamanlı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen toplu konut yapımı için çalışmalar başladı.

Burdur Karamanlı 3. Etap 115 konut ihalesi bugün!

Burdur İli Karamanlı İlçesi 3 Etap 115 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 

TOKİ Burdur Karamanlı 3. Etap 115 konut ihalesi yarın!

Burdur İli Karamanlı İlçesi 3 Etap 115 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Karamanlı 115 konut ihalesi 4 Eylül'de!

Burdur İli, Karamanlı İlçesi 3. Etap 115 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 4 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Burdur Yeşilova kura sonucu 29 Haziran isim listesi 2020!

TOKİ Burdur Yeşilova kura sonucu 29 Haziran isim listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Burdur Yeşilova kura sonucu 29 Haziran isim listesi 2020 ve TOKİ Yeşilova 2020 kura sonucu öğrenme...

burdur karamanlı toki ihale tarihi Haberi

burdur karamanlı toki ihale tarihi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur’un Karamanlı ilçesinde 283 konut inşa edilecek. 7 Haziran tarihinde yapılan ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ve sosyal tesis inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.


Hürriyet Mahallesi’nde inşa edilecek konutlar zemin+3 ve zemin+4 yüksekliklerinde 2+1 ve 3+1 planında tasarlandı. Konutların 175’i 2+1 planında 108’i ise 3+1 planında yapılacak.


Kültür mirasımız olan “geleneksel konutların” özgün biçimde gelecek nesillere aktarılması ve sosyal ve kültürel sürdürülebilirliğin sağlanmasına önem veren TOKİ, projede geleneksel konutlarda yer alan mimari cephe anlayışının yansıtılmasına mümkün olduğunca özen...