17 / 04 / 2024

burdur makü öğrenci yurdu ne zaman açılacak

burdur makü öğrenci yurdu ne zaman açılacak

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, yaptığı yazılı açıklamada, İstiklal Yerleşkesi'ne yapılacak yurt için Gençlik ve Spor Bakanlığınca yetkilendirilen yüklenici firma adına Yunus Emre Sarı ile protokol imzaladıklarını bildirdi...

Burdur'da 2400 kişilik yurtların yapımı tamamlanıyor!

Burdur'da toplam 2400 öğrenci kapasiteli KYK yurtlarının inşaat çalışmaları devam ederken, diğeriyle ilgili sürecin tamamlanması planlanıyor.

Nef Novu Öğrenci rezidansı Eylül'de hizmete açılacak!

Novu markasıyla ‘Öğrenci rezidansı’ konseptine başlayan Nef, ilk projesini eylülde Merter’de hizmete açıyor. Şirketin hedefi ise 5 yılda 10 Novu kampusuyla 15 bin yatak kapasitesine ulaşmak

Burdur'daki AVM inşaatında iskele çöktü!

MAKÜ İstiklal Yerleşkesi'nde saat 23.30 sıralarında yapımı süren Öğrenci Sokağı Kompleksi içerisindeki alışveriş merkezinin birinci katının betonu atıldığı sırada iskele çöktü.

Burdur MAKÜ İstiklal Yerleşkesi'nde iskele çöktü!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesi'ndeki inşaat iskelesinde çökme meydana geldi. İlk belirlemelere göre 6 işçi yaralandı.

Diyanet Vakfı her ilde öğrenci evleri açacak!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tutkun, AA muhabirine yaptığı açıklamaya göre Türkiye Diyanet Vakfı, yükseköğrenim görenlerin barınma ihtiyacını karşılamak için ülke genelinde öğrenci evleri açmak için çalışma başlattı.

Öğrenci yurdu nasıl açılır?

Öğrenci yurdu açmak için gerekli olan iş ve işlemler, Özel öğrenci yurdu yönetmeliğinde yer alıyor. Peki, yönetmelik gereğince öğrenci yurdu nasıl açılır? Öğrenci yurdu açmak için neler gerekli?

Burdur Gölhisar'da yapılan 500 kişilik öğrenci yurdu tamamlandı!

Burdur'un Gölhisar ilçesi'nde okuyan öğrencilerin barınma problemini çözecek 500 kişilik yurdun yapımı tamamlandı. Antalya Bölge Müdürlüğü teknik elemanlarına teslim edilen yurt, kız ve erkek öğrenciler için 250'şer kişilik iki bölümden oluşuyor...

Burdur Öğrenci Yurdu'nda çıkan yangın söndürüldü!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Burdur Öğrenci Yurt Müdürlüğü yemekhanesinin çatı kısmında çıkan yangın söndürüldü. Burdur Valisi Yılmaz: "Herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yok" dedi...

Burdur Öğrenci Yurdu'nda yangın çıktı!

Burdur Öğrenci Yurdu 'nun yemekhane bölümünün çatı kısmında çıkan yangına ekipler müdahale ediyor. Yemekhanede bulunan personel dışarıya çıkarılırken, bölgeye çok sayıda polis ekibi de geldi.

Türkiye'nin ilk Sağlık Akademisi Burdur'da kuruldu!

Burdur'da, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan Sağlık Akademisi'nde yaklaşık 8 bin kişiye 28 sağlık konusunda eğitim verilecek.

Kombassan Holding Burdur'da yeni dolum tesisi açtı!

Kombassan'ın iştiraklerinden KONGAZ A.Ş.'nin Burdur'un Bucak ilçesindeki Likit Petrol Gazı dolum tesisi 640 metreküp depolama ve günlük 80 ton üretim kapasitesine sahip...

Burdur Merkez Bağlar Mahallesi'nde arsa ihalesi açılıyor!

Burdur Merkez İlçesi Bağlar Mahallesi'ndeki arsanın ihalesinde geçici teminat bedeli 20 bin lira olarak belirlendi. İhale 28 Eylül 2012 günü yapılacak...

Türk Eğitim Vakfı Trabzon Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Türk Eğitim Vakfı Trabzon Kız Öğrenci Yurdu 12 Eylül 2012 Çarşamba günü düzenlenen törenle açıldı.

burdur makü öğrenci yurdu ne zaman açılacak Haberi

burdur makü öğrenci yurdu ne zaman açılacak


Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine (MAKÜ) bin kişilik öğrenci yurdu yapılacağı bildirildi. 


MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, yaptığı yazılı açıklamada, İstiklal Yerleşkesi'ne yapılacak yurt için Gençlik ve Spor Bakanlığınca yetkilendirilen yüklenici firma adına Yunus Emre Sarı ile protokol imzaladıklarını bildirdi.


Üniversitelere yapılacak yurtların öğrenciler için büyük önem taşıdığına işaret eden Saatcı, şunları kaydetti:


"Kampüs alanları öğrencilerin varlığı ile şenlenir. Yapılacak yurtlarla öğrencilerimize kampüs içinde kalma imkanı sağlanacak. Böylelikle kampüs ismi, taşıdığı anlama daha çok ulaşacak. Öğrencilerimize faydalı bir çalışma ortamı oluşturacağından dolayı mutluyuz. Yeni yapılacak yurdun üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum."


Burdur...