20 / 04 / 2024

Burdur Merkez millet bahçesi ihalesi

Burdur Merkez millet bahçesi ihalesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Burdur Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde yapılacak olan millet bahçesinin ihalesini gerçekleştirdi. 

Milli Emlak'tan arazi almak isteyenlere fırsat: Yüzde 20 indirimle 3 bin 330 metrekarelik arazi satılıyor! 

Burdur Milli Emlak, Burdur ili, Merkez ilçesi, Karakent Mahallesinde yer alan araziyi yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Burdur Merkez'deki arazinin fiyatı ne kadar? 

O ilde tam 8 taksitle arazi satılacak!

Burdur Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Burdur Merkez'de yer alan araziyi 8 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 17 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Burdur Merkez'de 2+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye'de merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı.  Peki, TOKİ Burdur'da kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Burdur hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Burdur Merkez Bozkurt kura çekilişi 17 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan konutların kura çekilişi 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Bozkurt başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan 72 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Burdur Merkez başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez projesinde yer alan 72 adet konut için başvuru dönemi resmen başladı.

Bitlis Merkez Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis Merkez Millet Bahçesi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Bitlis Merkez'e millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis Merkez'de millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Tokat Merkez Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Tokat Merkez'e yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Merkez'de yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenini ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Kırklareli Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Burdur Merkez'de 18.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Burdur İcra Dairesi, Burdur ili, Merkez ilçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkul 18 milyon 750 bin TL'ye icradan satıyor...

Batman Merkez Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Batman Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Burdur Merkez millet bahçesi ihalesi Haberi

Burdur Merkez millet bahçesi ihalesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur Merkez'de millet bahçesi inşa edilecek. 

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre; dün yapılan ihale çerçevesinde millet bahçesine ait sosyal donatılar da bulunuyor. 

Çocuk oyun alanları, tenis kortları, spor sahaları, seyir alanları, gezinti yolları, okçuluk ve atçılık gibi alanlara yer verilecek olan Burdur Millet Bahçesi'nde 2153 ağaç ve yeşil alanlar bulunacak.

Toplam ihale alanı 126 bin 540 metrekare olarak belirlenen millet bahçesi projesinde tema bahçeleri, çiçekli bitkiler bahçesi yer alacak. 

Millet bahçesi içerisinde yürüyüş ve bisiklet yolları da yapılacak. Burdurlu vatandaşlar, doğa yürüyüş alanları ile daha çok yeşille bir araya gelecek.