19 / 04 / 2024

Burdur Özel Alpaslan Ali Can Okulları

Burdur Özel Alpaslan Ali Can Okulları

BURDUR'da Fethullah Gülen cemaatine yakın olduğu ileri sürülen ve 4 gün önce mühürlenen Özel Alpaslan Ali Can Okulları'nın bulunduğu bina hazineye devredildi.

Belediye, Akaryakıt Zammının Etkisiyle Ücretsiz Binişleri Sonlandırdı!

Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın akaryakıta yapılan ÖTV zammının ardından toplu taşıma sektörünün sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla önemli bir karar aldı.

Isparta-Burdur arası 14 kilometreye düşecek!

Isparta-Burdur Dostluk Yolu Şantiyesi'ni inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, iki güzel şehir arasındaki mesafesinin 14 kilometreye düşeceğini söyledi.

Burdur İl Encümeni İl Özel İdaresi kira ödemelerini erteledi!

Burdur İl Encümeni İl Özel İdaresi, pandemi süresi boyunca kira ödemelerini 15 Temmuz 2021'e tarihine kadar erteledi.

Burdur'da özel şirketler tarafından yapılan arsa değişikliği iptal edildi!

Burdur'da Özel şirket tarafından para istenen vatandaşların ödeme yapamaması durumunda arsalarının daha kötü yerlerle değiştirildiği, iyi bölgedeki arsaların ise satıldığı iddialarında son durum; uygulama iptal edildi...

Burdur Özel Alpaslan Ali Can Okulları binası hazineye devredildi!

BURDUR'da Fethullah Gülen cemaatine yakın olduğu ileri sürülen ve 4 gün önce mühürlenen Özel Alpaslan Ali Can Okulları'nın bulunduğu bina hazineye devredildi.

Burdur Fatih Gençlik Parkı açıldı!

BURDUR'un Bucak İlçesi'nde yapımı tamamlanan Fatih Gençlik Parkı törenle açıldı. Vali Hasan Kürklü, "İnsanı yaşat ki devletimiz yaşasın diye bir kültür anlayışımız var. İnsana yapılan yatırım en güzel yatırımlardan birisidir." dedi.

Burdur İl Özel İdareleri inşaat yapım ihalesi tamamlandı!

BURDUR İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik 2014/90333 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi..

Burdur'a 2019'a kadar 1500 konut inşa edilecek!

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri işçileriyle erken saatlerde bir araya geldi. Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Özel ekolojik turizm tesisi alanına 1 ve 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı kararı!

Burdur Bucak İlçesi, Karacaören Köyü, Camicivarı Mevkiinde, ekolojik turizm tesisi yapılmak istenilen özel mülkiyete ait alan için 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı, çevresi için de 3. Derece Arkeolojik Sİt Alanı kararı verildi.

Burdur Bahçelievler'de 2.8 milyon TL'ye satılık özel eğitim alanı arsa!

Burdur Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 21 bin 373 metrekarelik imarda özel eğitim alanı olan arsayı 2 milyon 850 bin TL bedelle 16 Ekim 2014 Perşembe günü saat 14:10'da ihale ediyor...

İş Bankası'ndan TOKİ indirim kampanyasına özel kredi

İş Bankası'nın, TOKİ peşin ödemede yüzde 20 oranına varan indirim kampanyasını özel bir kredi kampanyası ile desteklediği bildirildi

Niğde İl Özel İdaresi otogarı satışa çıkardı

Niğde İl Özel İdaresi eski şehirlerarası otobüs terminali ile hemen yanındaki benzin istasyonunu satışa çıkardı

Garanti'den sağlık çalışanına özel mortgage!

Garanti Bankası, sağlık sektörü çalışanlarına özel mortgage kampanyası başlattığını duyurdu

Burdur Özel Alpaslan Ali Can Okulları Haberi

Burdur Özel Alpaslan Ali Can Okulları

 BURDUR'da Fethullah Gülen cemaatine yakın olduğu ileri sürülen ve 4 gün önce mühürlenen Özel Alpaslan Ali Can Okulları'nın bulunduğu bina hazineye devredildi. Polis eşliğinde okula gelen Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri malzeme tespiti yaptıktan sonra okulun tabelalarını söktü.


Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Atatürk Mahallesi'nde faaliyet gösteren Özel Alpaslan Ali Can İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi'nin bulunduğu mülke ilişkin kira sözleşmesinin yenilenmemesi gerekçesiyle 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu'nun 7'nci maddesi uyarınca Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü tarafından 24 Mart 2016 tarihinde kapatma kararı verildi. Bunun sonrasında okulların öğrenci ve çalışan personelinin mağduriyetine neden olmadan 1 Temmuz 2016 tarihinde kapatılması kararlaştırılırken, buna ilişkin karar da Burdur Valiliği'ne gönderildi. Karar 19 Temmuz'da Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü ekipleri tarafından okul...