28 / 03 / 2024

Burgazada VIP

Burgazada VIP

Gaziantep İbrahimli'de hayata geçirilen Burgazada VIP projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Proje 48 daireden meydana geliyor. Peki Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Burgazada VIP Gaziantep Projesi!

Burgazada VIP Gaziantep projesi 24 ay sonra teslim ediliyor. Kantar İnşaat'ın projesi Burgazada VIP, 48 daireden meydana geliyor...

Koru Vip Villaları'nda teslimler ilkbaharda!

Koru Vip Villaları projesinde teslimler ilkbaharda yapılacak. Peki Koru Vip Villaları'nda evlerin büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Mete Vip Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Vip Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Özdeş tarafından kuruldu.

Met Vip İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Vip İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özgütürk tarafından kuruldu.

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şahin tarafından kuruldu.

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile MHD Alı Khaled tarafından kuruldu.

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Alı Khaled tarafından kuruldu.

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayazit ve Sercan Kahyaoğlu ortaklığında kuruldu.

Vip Confidenc Travel Turizm İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Vip Confidenc Travel Turizm İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de ortaklığında kuruldu!

Vip Companies Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Companies Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenler’de Hussam Abdullah ve Wisam Abdulla ortaklığında kuruldu.

Aziz Vip Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Vip Group İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Atef Khatıb ve Haıtham Khatıb ortaklığında kuruldu.

Vip Akustik Ve Koltuk Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Akustik Ve Koltuk Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeki İl tarafından kuruldu.

Mega Vip Uluslararası Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Vip Uluslararası Emlak Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Maha Alreem Aljarba tarafından kuruldu.

Mega Vip Uluslararası Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Vip Uluslararası Emlak Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Maha Alreem Aljarba tarafından kuruldu.

Burgazada VIP Haberi

Burgazada VIP


Gaziantep İbrahimli'de hayata geçirilen Burgazada VIP projesi 11 katlı iki blok olarak tasarlandı. Burgazada VIP projesi 48 daireden meydana geliyor. Projede dairelerin hepsi 300 metrekarelik 4+1 olarak planlandı.


Konut teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşeceği Burgazada VIP projesinde dairelerin yanı sıra basketbol sahası, tenis kortu, cafe, Türk hamamı, çocuk oyun alanları, sauna, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?


Kantar İnşaat imzası taşyan Burgazada VIP projesi  Primemall AVM’ye 3 kilometre, İbrahimli Merkez’e 200 metre, Merinos Cami’ne 50 metre,  İbrahimli Bağlantı Yolu’na 10 metre, Başpınar- Karataş Bağlantı Yolu’na 300 metre yakınlıkta yükseliyor.


Adres: Pancarlı Mahallesi 58023 Nolu Sokak No:5 Şehitkamil / GAZİANTEP


Tel: 444 2 117

Web: www.kantarinsaat.com.tr

Pınar...