28 / 03 / 2024

Burgu Arjaan by Rotana son durum

Burgu Arjaan by Rotana son durum

Dap Yapı ile imzalanan anlaşma sonrasında ‘Burgu Arjaan by Rotana’ ve ‘Tango Arjaan by Rotana’ Haziran 2015’te kapılarını açıyor. İki otel de İstanbul’un Maltepe bölgesinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın konumda bulunuyor.

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

Tango Arjaan Elmas Balo Salonu özel davetlerin yeni adresi!

Konuklarını ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile ağırlayan, Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana, yeni açılan “Elmas Balo Salonu” ile Anadolu Yakasındaki en özel davetlere ve etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'daki otellerini tanıttı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden Rotana'nın İstanbul'da hizmete açılan iki oteli, Maltepe'de yer alan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana tanıtıldı.

Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana açıldı!

"Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” konfor, lüks ve değerin muhteşem karışımını sunuyor. Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan Rotana, İstanbul’da iki otelle hizmet vermeye başladı

DAP Yapı ve Rotana basın toplantısı 30 Eylül'de!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana; Türkiye’deki ilk iki oteli “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana”yı açıyor.

Dap Yapı ve Rotana Otelleri basın toplantısı ertelendi!

Dap Yapı ve Rotana Otelleri olarak, “Burgu Arjaan by Rotana & Tango Arjaan by Rotana” otellerinin açılışı dolayısıyla düzenlenmesi planlanan 2 Eylül 2015'de yapılacak basın toplantısı ileri tarihe ertelendi.

Rotana Haziran'da iki otel açacak!

Dap Yapı ile imzalanan anlaşma sonrasında ‘Burgu Arjaan by Rotana’ ve ‘Tango Arjaan by Rotana’ Haziran 2015’te kapılarını açıyor.

Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana Haziran'da açılıyor!

Dap Yapı ile imzalanan anlaşma sonrasında ‘Burgu Arjaan by Rotana' ve ‘ Tango Arjaan by Rotana ’ Haziran 2015’te kapılarını açıyor.

Burgu ve Tango Arjaan by Rotana otelleri Haziran'da açılıyor!

Dap Yapı ile imzalanan anlaşma sonrasında ‘Burgu Arjaan by Rotana’ ve ‘Tango Arjaan by Rotana’ Haziran 2015’te kapılarını açıyor. İki otel de İstanbul’un Maltepe bölgesinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın konumda bulunuyor.

Ortadoğu’nun burgu kuleli oteli Rotana Türkiye'de!

Ortadoğu’nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana, İstanbul’da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. ‘Burgu Arjaan by Rotana’ ve ‘Tango Arjaan by Rotana’ Haziran 2015’te açılıyor.

Rotana, Haziran ayında Türkiye'de 2 yeni otel açacak!

Rotana, istanbul'da haziran ayında iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. "Burgu Arjaan by Rotana" ve "Tango Arjaan by Rotana" Haziran 2015'te kapılarını açıyor.

Burgu Arjaan by Rotana son durum Haberi

Burgu Arjaan by Rotana son durum

Dap Yapı ile imzalanan anlaşma sonrasında ‘Burgu Arjaan by Rotana’ ve ‘Tango Arjaan by Rotana’ Haziran 2015’te kapılarını açıyor. İki otel de İstanbul’un Maltepe bölgesinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın konumda bulunuyor. ‘Burgu Arjaan by Rotana’ burgu şeklinde iki kuleden oluşuyor ve iki kulede toplam 162 oda bulunuyor. ‘Tango Arjaan by Rotana’ ise toplam 156 odalı bir otel. Dap-Yapı ile kurulan iş birlikteliği dahilinde Rotana yatırımcı firma ile yeni bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma ile ‘Dalga Residences by Rotana’ ve ‘Vazo Residences by Rotana’ otel apartmanlarını işletecek olan Rotana Türkiye’deki portföyünü 6 otele çıkaracak. Otel apartmanlarında toplam 272 oda bulunuyor.  


Güçlü bir zincir

Rotana’nın CEO’su Omer Kaddouri, “Türkiye pazarına girmiş olmak Rotana için büyük önem taşıyor. Ortadoğu’nun en güçlü otel zinciri...