29 / 03 / 2024

Burgu

Burgu

İstanbul'a sembol eserler kazandıran, farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler geliştiren DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu "insan"dan alan "Adam Kule" projesini hayata geçiriyor.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

Burgu Medikal İnşaat Reklam Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burgu Medikal İnşaat Reklam Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Emekcioğlu tarafından kuruldu.

Çin'de inşa edilen Burgu Bina tasarımıyla dikkat çekiyor!

Çin'in Fujian Xiamen kentinde inşaatında sona yaklaşılan, Suiwa Yüksek Teknoloji Elektronik Endüstrileri firmasına ait "Burgu Bina", dünya inşaat sektöründeki modern tasarım örneklerinden biri. Binanın şekli DNA spiralinden esinlenerek tasarlandı.

Çin'deki Burgu Bina'nın inşaatında sona gelindi!

Çin'in Xiamen kentinde inşaatında sona yaklaşılan 'Burgu Bina', dünya inşaat sektöründeki modern tasarım örneklerinden biri. 99,7 metre yüksekliğindeki binada inşaat çalışmaları devam ediyor.

DAP Holding'in 4 otelini Rotana işletecek!

DAP Holding'in iştiraklerinden Dap Yapı'nın İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa ettiği Burgu, Tango, Dalga ve Vazo binalarını otel grubu Rotana işletecek.

DAP Holding'in 600 milyon liralık 4 kulesini Rotana işletecek!

DAP Holding'in İstanbul Maltepe ve Dragos'ta 600 milyon liraya hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerini dünyaca ünlü otel zincirlerinden Rotana işletecek.

Burgu ve Tango otellerini Rotana işletecek!

Dap Holding’in toplam 600 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga projelerini Rotana işletecek. Burgu ve Tango’daki 319 oda dün faaliyetlerine başladı.

Dap, Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesini Rotana'ya verdi!

DAP Yapı, 600 milyon lira yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için uluslararası otel zincirlerinden Rotana ile anlaştı.

Dap Yapı Körfez firması Rotana ile sözleşme imzaladı!

Dap Yapı, Maltepe'de hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez firması Rotana ile el sıkıştı. İşletme için 15 yıllığına anlaşıldı.

Dap Yapı Dubaili Rotana ile anlaştı!

Dap Yapı, Maltepe’de inşa ettiği ‘Burgu’ ve ‘Tango’ kulelerini işletmesi için Dubaili ‘Rotana’ şirketiyle anlaştı. Dap Holding Başkanı Yılmaz, “Diğer iki kuleyi 2016’da açacağız” dedi

Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana açıldı!

"Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” konfor, lüks ve değerin muhteşem karışımını sunuyor. Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan Rotana, İstanbul’da iki otelle hizmet vermeye başladı

DAP Yapı ve Rotana basın toplantısı 30 Eylül'de!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana; Türkiye’deki ilk iki oteli “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana”yı açıyor.

Dap Yapı ve Rotana Otelleri basın toplantısı ertelendi!

Dap Yapı ve Rotana Otelleri olarak, “Burgu Arjaan by Rotana & Tango Arjaan by Rotana” otellerinin açılışı dolayısıyla düzenlenmesi planlanan 2 Eylül 2015'de yapılacak basın toplantısı ileri tarihe ertelendi.

2006 yılında Türkiye'ye, 13 milyar dolarlık emlak yatırımı!

2006 yılında Cannes'daki 'burgu kuleler'in tanıtıldığı emlak fuarında Dubaili Tameer Holding, Türkiye'de 8 milyar dolarlık bir proje planladığını, Türk Mall ise 5 milyar dolarlık yatırım planını açıklamış.

Burgu Haberi

Burgu

İstanbul'a sembol eserler kazandıran, farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler geliştiren DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu ve konseptini "insan"dan alan "Adam Kule" projesini hayata geçiriyor. 


Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak ve fonksiyonel bir yaşam alanı sunacak olan Adam Kule, metrekaresi 5 bin 500 liradan başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıkıyor. 


DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Maltepe Dragos'ta hayata geçireceğimiz Adam Kule, sağladığı yüksek prestijin yanı sıra yüksek kazançla da ilk tercih olarak öne çıkıyor. Yeni projemizle yorulan piyasalara moral vermek için Türkiye'nin geleceğine yatırım yapıyoruz" ifadelerini kullandı. 


Yeni...