27 / 04 / 2024

Burhanettin Çoban kimdir

Burhanettin Çoban kimdir

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan Toplantısi'nı gerçekleştirmek üzere 1 Nisan Cuma günü saat 19:00'da Belediye Başkanı Burhanettin Çoban başkanlığında toplanacak.

Afyonkarahisar'daki Yeni Hamam restore edilecek!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, Şubat Ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başlayan toplantıda Afyonkarahisar’ın gelişimine yönelik yine önemli kararlara imza atıldı.

Afyonkarahisar'da 2 bin 192 bina yıkılacak!

Afyonkarahisar kent merkezinde iki bölge Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli alan ilan edildi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, "Bölgedeki binaların da tamamı sobalı olduğu için hava kirliliği açısından da olumsuzluk yaratıyordu." dedi.

Burhanettin Çoban: 255 vatandaşı konut sahibi yapacağız!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, alt gelir grubundan 255 vatandaşı konut sahibi yapacaklarını söyledi. Çoban, sit bölgesindeki mahallelerin yollarını da 2016 yılı sonuna kadar bitirmek istediklerini ifade etti

Burhanettin Çoban: Afyonkarahisar'a son beş yılda 225 milyon TL yatırım yaptık!

Burhanettin Çoban Afyonkarahisar'daki başkanlık dönemim süresince yaklaşık 530 milyon TL'yi bulan belediye gelirlerinin 225 milyon TL'si yatırıma harcandı. Geçmiş dönemlerden kalan 40 milyon TL'lik borcu da geçen beş yıllık süre zarfında ödedik...

Afyonkarahisar'da Spor Gençlik ve Rekreasyon Projesi için arazi devri yapıldı!

Afyonkarahisar'da Cumhuriyet Mahallesi'ndeki eski SSK Hastanesi'nin bulunduğu alana yapılması planlanan Spor Gençlik ve Rekreasyon Projesi için arazinin Hazine'den devri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne yapıldı...

Burhanettin Çoban kimdir?

Bugün gerçekleştirilen AK Parti Grup toplantısında bazı illerin büyükşehir belediye başkan adayları açıklandı. AK Parti'nin Afyon Burhanettin Çoban Belediye Başkan adayı olan Burhanettin Çoban kimdir?

Burhanettin Uysal kimdir?

Burhanettin Uysal, 2019 yerel seçimlerinde AKP Karabük Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Burhanettin Uysal kimdir? Burhanettin Uysal, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

TÜRGEV Afyon Kız Öğrenci Yurdu açılıyor!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, TÜRGEV Afyonkarahisar Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nun kısa zamanda hizmete açılacağını belirtti.

Afyonkarahisar Yenice Cemevi bu yıl içinde bitecek!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Yenice Mahallesi'nde inşa edilen Cemevi'nin çalışmalarını inceledi. Çoban, yapım aşamalarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Afyon Cumhuriyet Meydanı ihalesine büyük ilgi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ikinci dönem vizyon projelerinden olan Cumhuriyet Meydanı Projesi'nin ihalesine 16 istekli teklif verdi.

Afyon'un yeni gençlik merkezi Ağustos'ta tamam!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi Ağustos'ta tamamlanacak.

Afyonkarahisar'a yeni fuar alanı müjdesi!

AfyonkarahisarBelediye Başkanı Burhanettin Çoban Afyonkarahisar'a yeni bir fuar alanı müjdesi verdi. Çoban arazinin ayrıldığını, imar planlarının askıya çıktığını belirtti

Afyonkarahisar Belediye Meclisi 1 Şubat'ta toplanacak!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, 1 Şubat Çarşamba saat 18:30'da toplanacak. Toplantı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Başkanlığında gerçekleşecek.

Afyonkarahisar'daki dönüşüm projelerinde son durum!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Örenbağ ve Mısri Mahallesi civarında yapılacak Kentsel dönüşüm çalışmalarında gelinen son durum hakkında açıklamalarda bulundu.

Afyonkarahisar büyükşehir olursa planlama daha hızlı olur!

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yapılacak düzenlemeyle birlikte Büyükşehir olması beklenen Afyonkarahisar'ın, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylığım açıkladı

Afyon Engelliler Meclisi'nden TOKİ talebi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kent Konseyi Engelliler Meclisi'ni makamında kabul etti. Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt, engellilerin TOKİ talebi olduğunu belirtti.

Afyon Çimento Fabrikası'nın imar planında değişikliğe gidildi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Çimento Fabrikası'nın bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildiğini söyledi. Başkan Çoban, "Alanda imar yapılanması titizlikle gerçekleştirilecek. Bölge yeni bir Karaman Mahallesi olmayacak" dedi.

Afyon Kasaplar Çarşısı'nın çevresi değişecek!

Kadınlar Pazarı ve Kasaplar Çarşısın da gelinen son aşamayı Afyonkarahisarlılar'la paylaşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,; “Esnaflarla toplantılarımızı ve görüşmelerimizi yaptık." dedi.

Köprülü Kavşak, Afyonkarahisar'ın tamamına hitap ediyor!

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban İzmir Yolu üzerinde yer alan Necmettin Erbakan Köprülü Kavşağıyla ilgili eleştirilere son noktayı koydu.

Burhanettin Çoban kimdir Haberi

Burhanettin Çoban kimdir

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan Toplantısi'nı gerçekleştirmek üzere 1 Nisan Cuma günü saat 19:00'da Belediye Başkanı Burhanettin Çoban başkanlığında toplanacak. Bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başlayacak toplantıda. Meclis Divan Seçimi (Meclis 1. ve 2. Başkan Vekilliği ile Meclis Asil ve Yedek Katiplikleri Seçimi) yapılacak. Gizli oylamayla Daimi Encümen Üyeliklerine 3 üyenin seçileceği toplantıda. Plan ve Bütçe Komisyonu ile Bayındırlık ve İmar Komisyonu ve Trafik Komisyonu Üyeliklerinin seçimi de gerçekleştirilecek. Toplantıda ayrıca,Denetim Komisyonu Raporu hakkında Meclis'e bilgi verilecek. 


Afyon Kurtuluş...