19 / 04 / 2024

Burhanettin Çoban köprülü kavşak açıklaması

Burhanettin Çoban köprülü kavşak açıklaması

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban İzmir Yolu üzerinde yer alan Necmettin Erbakan Köprülü Kavşağıyla ilgili eleştirilere son noktayı koydu.

Akc Çoban İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akc Çoban İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akan Çoban tarafından kuruldu.

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Çoban Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Murat Çoban tarafından kuruldu. 

Mimar Burhanettin Yurdagül vefat etti! 

Mimar Burhanettin Yurdagül hayatını kaybetti. Merhum Burhanettin Yurdagül'ün cenazesi Sivas Ayyıldız Camisi'nden kaldırılacak. 

Köyde iş arayanlar dikkat! 8-10 bin TL maaşla çoban bulamıyorlar

2005'ten itibaren destek kapsamına alınan Ankara keçisinde verimin artırılması hedefleniyor. Ancak hayvan sahipleri 8-10 bin TL maaşa bile çoban bulamadıklarını dile getiriyor.

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Bakırköy’de  450 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çobanoğlu, Coban Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Zeki Çoban tarafından kuruldu.

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Sidar Çoban tarafından kuruldu.

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Burhanettin Bulut'tan Çukurova Havalimanı açıklaması!

Yap - işlet - devret projesiyle yapılan Çukurova Havalimanı ile ilgili sorduğu sorulara cevap alamayan CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut bu kez de CİMER’e başvuruda bulundu. Ancak soruları gizlilik gerekçesiyle yanıtlanmadı.

Burhanettin Bulut'tan esnafa kira yardımı açıklaması!

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Kovid-19 salgını sürecinde iş yerleri kapanan eğlence sektörü çalışanları ve müzisyenlerle buluştu. AÇEYDER Başkanı Feridun Özkan, sorunlarını anlattı. Bulut, "Esnafa sağlanan kira yardımı yeterli değil" dedi.

Keçiören Çoban Mektebi müzeye dönüştürülecek!

Keçiören Belediye Başkan Altınok, Atatürk’ün Milli Mücadele yıllarında karargâh olarak hizmete açılan Çoban Mektebi binasını ‘İstiklal Mücadelesi Müzesi’ haline dönüştüreceklerini müjdeledi.

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Durmuş ve Murat Erdoğan tarafından kuruldu.

Burhanettin Çoban köprülü kavşak açıklaması Haberi

Burhanettin Çoban köprülü kavşak açıklaması

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban İzmir Yolu üzerinde yer alan Necmettin Erbakan Köprülü Kavşağıyla ilgili eleştirilere son noktayı koydu.


KÖPRÜLÜ KAVŞAK AFYON'UN TAMAMINA HİZMET EDİYOR

Merhum Başbakanlarımızdan Necmettin Erbakan isminin verildiği İzmir Yolu üzerindeki köprülü kavşak için yapılan eleştirilere yanıt veren Başkan Burhanettin Çoban; köprünün dünden- bugüne planlanmadığını, 1993 yılındaki imar planlarında olduğunu söyledi.  O günkü imar planlarında bu köprünün genişliğinin 30 metre civarında olduğunu ancak şu anda sadece birinci etabının yapıldığını dile getiren Başkan Burhanettin Çoban;  ‘Zekiler Köprüsü” diye adlandırılan köprünün, yapılacağından, Meclis Üyesi Zeki Genelioğlu'nun haberinin dahi olmadığının altını çizdi.


ALLAH ŞAHİT Kİ; HABERİ DAHİ YOKTU

Meclis Üyesinin hiçbir şekilde köprü talebinde bulunmadığı söyleyen Başkan Çoban; “Allah şahit ki o meclis üyemizin köprünün yapılacağından bile haberi yoktu.  Ne bana böyle bir talepte...