26 / 04 / 2024

Burhanettin Kocamaz kimdir

Burhanettin Kocamaz kimdir

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ‘Mersin Başkanından Ne Bekliyor?’ temalı arama konferansı kapsamında, eğer seçimlerde aday olabilseydi hayata geçirmeyi planladığı vizyon projelerini anlattı

Mersin'e depolama tesisi inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Silifke'nin Krobası mahallesi ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti. Kocamaz, Krobasına limon depolama tesisleri yapacaklarının müjdesini verdi.

Burhanettin Kocamaz: Kentsel dönüşüm Mersin'i uçuracak!

Proje hakkında bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Mersin'in bütün değerlerine sahip çıkarak korumak, yenilemek ve geliştirmek fikrinden esinlenerek bu projeyi hayata geçiriyoruz. Proje kente çok yakışacak" ifadesini kullandı.

Mersin'de yatırımlar artacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, turizm projelerinde iddialı: “Mersin turizm için pilot bölge seçilseydi belki şu anda Antalya’ya on basacaktı. Böyle bir potansiyelimiz var."

Burhanettin Kocamaz: Mersin’in düzenli bir imar planı yok!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 5 yılın sonunda Mersin’deki gelişimi ve değişimi herkesin fark edeceğini söyledi. Kocamaz, “Mersin’in düzenli bir imar planı yok. " dedi.

Mersin Mut toplu açılış töreni gerçekleşti!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mut’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışını gerçekleştirdi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, açılışta konuşma yaptı.

Burhanettin Kocamaz: Kent konseyleri kentin olmazsa olmazıdır!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kent konseylerinin kentlerin olmazsa olmazı olduğunu ve kentlerin dinamiklerinin tamamını temsil edebilen bir yapıya sahip olduklarını söyledi.

Burhanettin Kocamaz'dan trafik sorununa çözüm!

Battı- çıktı kaosunu bitirmek için Büyükşehir Belediyesi projeleri uygulayacak. Projeler yakında başlıyor. Mersin'de yaşam kalitesini arttırmayı amaçladıklarını ifade eden Kocamaz, asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla sürdürüldüğünü dile getirdi.

Burhanettin Kocamaz: Mersin'de imar olmayan yer kalmayacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, son bir yılda belediyenin 130 milyon TL’lik borcunu ödediklerini ve gelirlerini de yüzde 65 oranında artırdıklarını söyledi.

Mersin'de 53 mahallede sulama kooperatifi kurulacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, son bir yılda belediyenin 130 milyon TL’lik borcunu ödediklerini ve gelirlerini de yüzde 65 oranında artırdıklarını söyledi.

Mersin Tulumba Kavşağı yeniden düzenlendi!

Burhanettin Kocamaz, "Mevcut Tulumba Kavşağı'nın bulunduğu yerdeki kavşak düzenlemesi yeniden yapılmıştır. Güneyden kuzeye doğru İnönü Bulvarı üzerinden battı-çıktı seklinde trafik akısı sağlanacak." dedi.

Burhanettin Kocamaz: İlçelerle birleşip merkez olacağız!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, seçimler öncesinde dile getirdiği büyük projelerin bir kısmının fizibilite çalışmalarında sona gelindiğini, bir kısmının ise ihalelerinin tamamlandığını kaydetti...

Mezitli'ye 20 milyon Euro'luk arıtma tesisi yapılacak!

Mezitli'de yapılacak olan Atıksu Arıtma Tesisi projesi hakkında konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz "20 milyon avro yatırım tutarı olması beklenen tesis ile Akdeniz'in atık sulardan kaynaklanan kirlenmesi önlenecek" dedi

Burhanettin Kocamaz: Tarsus Havalimanı için araziler heba oldu!

‘Ölü yatırım’ olarak ifade ettiği, Mersin’e yapılması planlanan bölgesel havalimanı inşaatının üçüncü yılında durduğunu kaydeden Burhanettin Kocamaz, ‘Bir inat uğruna Tarsus’un en değerli arazilerini heba ettiler’ dedi

Burhanettin Kocamaz: Turizm yatırımları için destek bekliyoruz!

Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği (METAB) Meclis Toplantısı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz konuyu değerlendirdi.

Milletvekilinden çarpıcı açıklama: Komşu ülke vatandaşları market alışverişini emlak alışverişine çevirdi!

Yabancıya konut satışları ile ilgili tartışmalar devam ediyor. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, konuyu Meclis gündemine taşıdı. İşte Kocamaz'ın o açıklamaları...

Milletvekilinden yabancıya konut satışına yeni kriter getirilsin önerisi!

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, yabancıya konut satışı ile ilgili detayları paylaştı ve bir öneride bulundu. İşte Kocamaz'ın konu ile ilgili o açıklaması...

İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu bina alarm veriyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde en önemli konulardan biri kentsel dönüşüm oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu binanın alarm verdiğini söyledi.

Mersin Anamur Otogarı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur’a kazandırdığı Anamur Otogarı projesinin açılışını gerçekleştirdi.

Burhanettin Kocamaz Mersin için vizyon projelerini anlattı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ‘Mersin Başkanından Ne Bekliyor?’ temalı arama konferansı kapsamında, eğer seçimlerde aday olabilseydi hayata geçirmeyi planladığı vizyon projelerini anlattı

Mersin Metrosu'nun inşaatı yıl içinde başlayacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin ulaşımına yeni bir vizyon katacak olan Mersin Metrosu’nu tanıttı.

Mersin'in ilave ve revizyon nazım imar planı hangi aşamada?

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın denizi, limanı tarihi, turistik, kültürel ve tarımsal değerleri ile Çukurova'nın gözde kenti Mersin'i "cazibe merkezi" haline getirme konusundaki çabaları sürüyor...

Burhanettin Uysal kimdir?

Burhanettin Uysal, 2019 yerel seçimlerinde AKP Karabük Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Burhanettin Uysal kimdir? Burhanettin Uysal, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mersin Büyükşehir'in 2019 bütçesi 12 Kasım'da görüşülecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Kasım Ayı Toplantısı 2. Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Mersin Toroslar'da 17 milyon TL'lik kamulaştırma!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin genelinde devam ettiği hizmet maratonunu ilçelerde gerçekleştirdiği açılış ve temel atmalarla sürdürüyor. Kentte yapılacak yatırımlar kapsamında 17 milyon TL'lik kamulaştırma yapıldı.

Mersin Toroslar için kentsel tasarım projesi hazırlanacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı’nın Birinci Birleşimi gerçekleşti. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toroslar İlçesi’nde özel proje alanı olarak işaretlenen yerlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Mersin'e metro geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz kentte yaşanan trafik sorununu metro ile çözecek.

Mersin İkinci Bahar Emekli Evi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ‘İkinci Bahar Emekli Evi’nin açılışını yaptı.

Burhanettin Kocamaz kimdir Haberi

Burhanettin Kocamaz kimdir

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen ‘Mersin Başkanından Ne Bekliyor?’ temalı arama konferansı kapsamında, eğer aday olabilseydi hayata geçirmeyi planladığı vizyon projelerini anlattı. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Kocamaz, “Bu projeler Mersin için önemli projeler, bizler bu projelerin takipçisi olacağız” diye konuştu.

Gerçekleştirilen konferansa Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamit İzol ve MTSO Yönetim Kurulu üyeleri katılım gösterdi.

“Biz hep ileriye bakarız”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz,  “Mersin önemli bir şehir. Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, cazibe merkezi olmuş, dinlerin, dillerin ve medeniyetlerin buluşma noktası. Limanı, serbest bölgesi, 321 kilometrelik sahili, organize...