28 / 03 / 2024

Burhanettin Kocamaz

Burhanettin Kocamaz

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Mersin Şubesi tarafından düzenlenen 'Emeklilere TOKİ Projesi' tanıtım toplantısına katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, TOKİ projesinin emekliler için önemine değindi.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yerine kent meydanı yapılacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri ile OYAK arazisini istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, stadın Kent Meydanı yapılmasına yönelik talebi destekledi.

Burhanettin Kocamaz: Mersin'de yeni AVM yaptırmayacağız!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği üyeleriyle bir araya geldi.Başkan Kocamaz: "Merkezde yeni AVM yaptırmayacağız" dedi.

Mersin'de dere yatakları denize kadar açılacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ilçe belediye başkanları ve kurum yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen 1/5000 ölçekli nazım imar planı bilgilendirme ve değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda dere yataklarının denize kadar açılması kararı alındı.

Mersin Göksu Nehri'nde 4. köprü inşa ediliyor!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Silifke Belediyesi tarafından Göksu Nehri üzerine inşa edilecek olan 4. köprünün temel atma törenine katıldı.

Mersin'de yol yapım çalışmaları tamamlandı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yol yapım çalışmalarıyla vatandaşın yüzünü güldürmeyi başardı. Yol yapım çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

MESKİ Toroslar'daki kanalizasyon sorununu çözüyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Toroslar İlçesi Portakal mahallesinin kanalizasyon sorunu çözmeye başladığını belirtti.

Mersin Kızkalesi Minyatür'te yerini aldı!

Türkiye'nin önemli tarihi ve kültürel yapılarının sergilendiği Miniatürk'te yerini alan Kızkalesi minyatürünün açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz tarafından yapıldı.

Mersin Tarsus Yarenlik Alanı Projesi’nin ihalesi yapıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın projeleri arasında olan TarsusYarenlik Alanı Projesi’nin ihale teklif değerlendirmesi sona erdi. İhaleyi kimin kazandığının açıklanmasının ardından projede düğmeye basılacak.

Çin Chongqing'da monoray hattı incelendi!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Chongqing kentinde 2008'den bu yana hizmet veren monoray hattında teknik incelemelerde bulundu.

Burhanettin Kocamaz: Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımları sürecek!

Mersin'in Çamlıyayla'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon inşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımlarımız sürecek" dedi.

Burhanettin Kocamaz: Erdemli hizmetle değişecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Erdemli'de Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerin toplu açılış törenine katıldı.

Mersin Çamlıca'da Sebil Kanalizasyon İnşaatı temeli atıldı!

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi.

Burhanettin Kocamaz Tulumba Bat-Çık Projesi inşaatını inceledi!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de trafik sorununu büyük oranda çözüme kavuşturacak en önemli projelerden biri olan Tulumba Bat-Çık Projesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Burhanettin Kocamaz'dan trafik sorununa çözüm!

Battı- çıktı kaosunu bitirmek için Büyükşehir Belediyesi projeleri uygulayacak. Projeler yakında başlıyor. Mersin'de yaşam kalitesini arttırmayı amaçladıklarını ifade eden Kocamaz, asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla sürdürüldüğünü dile getirdi.

Milletvekilinden çarpıcı açıklama: Komşu ülke vatandaşları market alışverişini emlak alışverişine çevirdi!

Yabancıya konut satışları ile ilgili tartışmalar devam ediyor. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, konuyu Meclis gündemine taşıdı. İşte Kocamaz'ın o açıklamaları...

Milletvekilinden yabancıya konut satışına yeni kriter getirilsin önerisi!

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, yabancıya konut satışı ile ilgili detayları paylaştı ve bir öneride bulundu. İşte Kocamaz'ın konu ile ilgili o açıklaması...

İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu bina alarm veriyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde en önemli konulardan biri kentsel dönüşüm oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu binanın alarm verdiğini söyledi.

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Mimar Burhanettin Yurdagül vefat etti! 

Mimar Burhanettin Yurdagül hayatını kaybetti. Merhum Burhanettin Yurdagül'ün cenazesi Sivas Ayyıldız Camisi'nden kaldırılacak. 

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Burhanettin Bulut'tan Çukurova Havalimanı açıklaması!

Yap - işlet - devret projesiyle yapılan Çukurova Havalimanı ile ilgili sorduğu sorulara cevap alamayan CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut bu kez de CİMER’e başvuruda bulundu. Ancak soruları gizlilik gerekçesiyle yanıtlanmadı.

Burhanettin Bulut'tan esnafa kira yardımı açıklaması!

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Kovid-19 salgını sürecinde iş yerleri kapanan eğlence sektörü çalışanları ve müzisyenlerle buluştu. AÇEYDER Başkanı Feridun Özkan, sorunlarını anlattı. Bulut, "Esnafa sağlanan kira yardımı yeterli değil" dedi.

Mersin Anamur Otogarı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur’a kazandırdığı Anamur Otogarı projesinin açılışını gerçekleştirdi.

Burhanettin Kocamaz Mersin için vizyon projelerini anlattı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ‘Mersin Başkanından Ne Bekliyor?’ temalı arama konferansı kapsamında, eğer seçimlerde aday olabilseydi hayata geçirmeyi planladığı vizyon projelerini anlattı

Mersin Metrosu'nun inşaatı yıl içinde başlayacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin ulaşımına yeni bir vizyon katacak olan Mersin Metrosu’nu tanıttı.

Mersin'in ilave ve revizyon nazım imar planı hangi aşamada?

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın denizi, limanı tarihi, turistik, kültürel ve tarımsal değerleri ile Çukurova'nın gözde kenti Mersin'i "cazibe merkezi" haline getirme konusundaki çabaları sürüyor...

Burhanettin Uysal kimdir?

Burhanettin Uysal, 2019 yerel seçimlerinde AKP Karabük Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Burhanettin Uysal kimdir? Burhanettin Uysal, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Burhanettin Kocamaz Haberi

Burhanettin Kocamaz

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Mersin Şubesi tarafından düzenlenen 'Emeklilere TOKİ Projesi' tanıtım toplantısına katıldı. 


Yaşlı Dostu Kentler içerisinde Mersin'in de yer aldığını belirten Başkan Kocamaz, "TOKİ projesinin emeklilerimiz için ne kadar önemli ve değerli olduğunu biliyor, projeyi Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak biz de destekliyoruz" dedi.


TÜED Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak bir buçuk yıldır TOKİ projesiyle ilgili çalışmaların devam ettiğine değinerek, projenin gerçekleşmesinde emeği geçen Başkan Burhanettin Kocamaz'a, Vali Özdemir Çakacak'a ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'a teşekkür etti. TOKİ projesine sağladığı katkılardan dolayı Burhanettin Kocamaz'a, Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şubesi 2'nci Başkanı Veli Tol tarafından plaket takdim...