19 / 04 / 2024

Burhaniye çevre düzenlemeleri

Burhaniye çevre düzenlemeleri

Daha yeşil bir burhaniye için belediye, ilçede hummalı çalışmasını sürdürüyor. İlçede 2 park daha halkın hizmetine açıldı.

Çevre düzenlemesi nasıl yapılır?

Apartman ve site gibi toplu yaşamların sürdürülüğü alanlarda çevre düzenlemesi nasıl yapılır? Hangi çevre düzenlemeleri yapılabilir? Bunun için tüm kat maliklerinin onayı gerekir mi? İşte yanıtı..

Kocaeli tramvay hattında çevre düzenlemeleri yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına hızla devam eden Akçaray tramvay hattında çevre düzenleme çalışmaları son sürat devam ediyor.

Adana Karaisalı'da ulaşım ve çevre düzenlemeleri yapıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yerli ve yabancı turistlerin ziyaret durağı olan Varda Köprüsü ve Yer Köprü’ye ulaşım hizmetleri ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasıyla Karaisalı İlçesi’nin cazibesini arttırdıklarını belirtti.

Ereğli'de çevre düzenlemeleri sona erdi!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal trafik, çevre düzenleme ve asfaltlama çalışmalarının yapıldığı Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde incelemelerde bulundu.

Havran'da çevre düzenlemeleri çalışmaları sürüyor!

Havran’da Karayolları Müdürlüğü ve Havran Belediyesi tarafından başlatılan kavşak ve çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Bornova Stadı'nın çevre düzenlemesi hazır!

İzmir Bornova Belediyesi’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilk etabını tamamladığı Yen Bornova Stadı’nın çevre düzenlemeleri de yapılıyor. Stad, Ağustos ayında tamamlanacak ikinci etap çalışmaları ile 6500 seyirci kapasiteli olacak.

Kocaeli'de çevre ve sahil düzenlemeleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, kent genelinde çevre düzenlemeleri, parklara spor ve çocuk oyun grupları kurulması, mesire alanı yapılması ve fidan dikimi gibi birçok konuda hizmet üretti.

Bartın Kozcağız'da ana cadde ve çevre düzenlemeleri tamamlandı!

Kozcağız Belediyesi’nin, ana cadde ve çevre düzenlemeleri projesi başarıyla sona erdi. Çalışmalarla ilgili konuşan Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, “Proje kapsamında Toplam 1200 metre uzunluğunda sıcak asfalt yapıldı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne çevre düzenlemesi!

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yaz tatili itibariyle başlayan inşaat ve çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Tamiratı bitirilmemiş lavabolar, kaloriferler ve fakülte önü çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sarıgöl Devlet Hastanesinde çevre düzenlemesi!

Çevre düzenlemeleri kapsamında hastanenin hemen önünde bulunan, Sarıgöl Orman İşletmenin de onay verdiği ve çürüdüğü tespit edilen 4 adet çam ve palmiye ağacı da kesildi.

Sakarya çevre düzenleme çalışmaları başladı!

İlçedeki tüm okullara imkân ve program dâhilinde okulların tamirat, tadilat, bakım, onarım, çevre düzenlemeleri ve ana giriş kapılanın yaparak desteğini sürdüren Sapanca Belediyesi Eğitime Tam Destek olmaya devam ediyor.

Kozlu’da çevre düzenlemesi tamamlandı!

Zonguldak Kozlu’nun tüm mahallelerinde yol, asfalt, kaldırım, duvar çalışmaları devam ederken, Kozlu’ya görsel güzellik katacak çevre düzenlemeleri de ihmal edilmiyor. Kozlu girişine de ışıklandırma yapıldı.

Erzurum-Erzincan-Bayburt Çevre Düzeni Planı çalışmaları sürüyor!

Erzurum-Erzincan-Bayburt Planlama Bölgesi 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı çalışmalarında gelinen son aşamaya ilişkin bilgi alışverişinde bulunmak üzere Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü’nde toplantı yapıldı...

Burhaniye çevre düzenlemeleri Haberi

Burhaniye çevre düzenlemeleri

Daha yeşil bir burhaniye için belediye, ilçede hummalı çalışmasını sürdürüyor. İlçede 2 park daha halkın hizmetine açıldı. Burhaniye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yol yapım çalışmaları biten Nazım Usta mevkiinde yeni ve modern bir parktan sonra İskele Mahallesi’nde de bir parkı daha halkın hizmetine sundu.


Belediye Başkanı Necdet Uysal, “Sosyal alanları çoğaltmak, vatandaşların dinlenip, çocukların oyunlar oynayabileceği güvenli alanlar oluşturmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Amacımız her mahallemizde halkımız gençlerimiz ve çocuklarımız için rahat bir nefes alabilecekleri sağlıklı yeşil alanlar oluşturmak. Çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımız devam ediyor. Parklarımızı özellikle modern çağa yakışır, çocuklarımızın oyunlar oynarken sakatlanmamalarına yönelik olarak yumuşak zemin olarak tasarlayıp uyguluyoruz. 2014 ve 2015 yıllarında toplamda 42 bin metre...