29 / 03 / 2024

Burhaniye Devlet Hastanesinin ihalesi nerede

Burhaniye Devlet Hastanesinin ihalesi nerede

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, vatandaşların dört gözle beklediği yeni devlet hastanesi için düğmeye basıldı. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nce 15 Ekim de ihalesi yapılacak.

Defne Devlet Hastanesi 10 güne tamamlanacak!

Asrın olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da 24 Mart 2023 tarihinde temeli atılan ve 60 günde bitirilmesi hedeflenen 300 yataklı Defne Devlet Hastanesinin yapımının 10 gün sonra tamamlanması hedefleniyor.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının akıbeti TBMM'de!

Zonguldak ilinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Van Çaldıran Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan, Van'ın Çaldıran ilçesinde inşa edilen yeni Devlet Hastanesinin açılacağı tarihe ilişkin soru önergesi verdi.

Uşak Sivaslı'da devlet hastanesinin temeli atıldı!

Uşak Sivaslı'daki 30 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temeli atıldı. Fakat, hastanenin açılış törenine CHP'lilerin davet edilmediği belirlendi.

Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatında son durum ne?

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, Kilis'te Avrupa Birliğince (AB) finanse edilen Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatını denetledi.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi hizmete açılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sağlık Bakanlığınca yapılan 200 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesinin pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlayacağını müjdeledi.

Edirne'nin yeni devlet hastanesi TBMM'nin gündeminde!

Edirne'nin Enez ilçesine yapılan devlet hastanesinin kapasitesi ile personel ve fiziki durumu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi 2021'de açılacak!

Yalova'da 8,5 büyüklüğüne sahip depreme karşı dayanıklı, 400 yataklı devlet hastanesinin kaba inşaatı tamamlandı. Hastanenin 2021 yılının sonuna kadar faaliyete açılması amaçlanıyor.

Isparta Eğirdir Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamam!

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde 116 yataklı devlet hastanesinin inşaatına hızla devam ediyor. Yüzde 95'i tamamlanan hastanenin kısa süre içerisinde açılması planlanıyor. 

Kırşehir Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatının akıbeti mecliste!

Kırşehir Devlet Hastanesinin tamamlanmayan ek bina inşaatının akıbeti ve yapılacağı açıklanan yeni hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Döşemealtı'na yeni devlet hastanesi müjdesi!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki hastane sorunu sona eriyor. 100 yataklı devlet hastanesinin inşaat ihalesinin 24 Temmuz ayında yapılacağı duyuruldu.

Sakarya Pamukova Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor! 

Sakarya Pamukova'da müteahhit firma tarafından yarım bırakılan 25 yataklı devlet hastanesinin inşaatı Sağlık Bakanlığı tarafından yeniden ihaleye çıkıyor...

Gümüşhane Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Gümüşhane Devlet Hastanesinin açılacağı tarih ve hastanenin maliyetin meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Burhaniye Devlet Hastanesinin ihalesi nerede Haberi

Burhaniye Devlet Hastanesinin ihalesi nerede

Burhaniye'ye yapılması planlanan ve senelerdir ilçe halkının hasretle beklediği gün geldi. Burhaniye Devlet Hastanesinin ihalesi 15 Ekim de Ankara da yapılıyor. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından; Burhaniye Devlet Hastanesi yapım işi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacak. Binanın, 6 katlı betonarme yapı(2 kat Bodrum+Zemin+3) olacağı açıklandı. İhale yapıldıktan sonra sözleşmenin yapılmasının hemen ardından 10 gün içinde yer teslimi yapılacak. Sağlık Bakanlığı, iş bitim süresini ise 800 takvim günü olarak belirledi.


Belediye Başkanlığı görevine gelmeden önce, yeni bir devlet hastanesinin yapılması konusunda çalışacağını anlatan ve göreve geldikten sonra da hastane yapımı için görüşmelerini sürekli devam ettirerek işin takipçisi olan Belediye Başkanı Necdet Uysal " İlçemize yapılacak olan yeni hastane binası yapım işi...