19 / 04 / 2024

Burhaniye kent çalışmaları 2016

Burhaniye kent çalışmaları 2016

Daha yeşil bir burhaniye için belediye, ilçede hummalı çalışmasını sürdürüyor. İlçede 2 park daha halkın hizmetine açıldı.

KİPTAŞ Kent Etiler'de son dakika! 1.361 konutluk dev projede imalat çalışmaları başladı! 

Kent Etiler adıyla yükselecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesinde imalar çalışmaları başladı. İstanbul'un kalbinde yükselen projede 1.361 yeni konut yer alıyor. 

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Van Kent Müzesi’nde restorasyon çalışmaları başladı!

Van’ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtılacağı ‘Van Kent Müzesi’ndeki restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı.

Şehzadeler'de kent çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan 7 projenin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı çalışmaları tam gaz devam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulus'ta başlatılan “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı” projesi kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Samsun'daki kent tasarım çalışmaları devam edecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kent estetiğiyle ilgili yaptıkları yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi ihtiyaç duyulan ve talep edilen her noktaya hizmet ulaştırmak adına kent çalışmalarına hızla devam ediyor.

Bayburt'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, ilçede yapımı devam eden proje ve kent yenileme çalışmalarını inceledi.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Burhaniye kent çalışmaları 2016 Haberi

Burhaniye kent çalışmaları 2016

Daha yeşil bir burhaniye için belediye, ilçede hummalı çalışmasını sürdürüyor. İlçede 2 park daha halkın hizmetine açıldı. Burhaniye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yol yapım çalışmaları biten Nazım Usta mevkiinde yeni ve modern bir parktan sonra İskele Mahallesi’nde de bir parkı daha halkın hizmetine sundu.


Belediye Başkanı Necdet Uysal, “Sosyal alanları çoğaltmak, vatandaşların dinlenip, çocukların oyunlar oynayabileceği güvenli alanlar oluşturmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Amacımız her mahallemizde halkımız gençlerimiz ve çocuklarımız için rahat bir nefes alabilecekleri sağlıklı yeşil alanlar oluşturmak. Çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımız devam ediyor. Parklarımızı özellikle modern çağa yakışır, çocuklarımızın oyunlar oynarken sakatlanmamalarına yönelik olarak yumuşak zemin olarak tasarlayıp uyguluyoruz. 2014 ve 2015 yıllarında toplamda 42 bin metre...