26 / 04 / 2024

Burhaniye kıyı işgali projeleri

Burhaniye kıyı işgali projeleri

DEMİRYOLLARI Limanlar ve Hava Meydanlan İnşaatı Genel Müdürlüğü tarafından Burhaniye'ye yap tınlan Kıyı Eıozyonu Önleme Mahmuz inşatı'nıa kıyı İşgali ve ÇED sürecinden geçmediği geıekçesiyle belediye tarafından duyuruldu...

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2020 yılı ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Hillside Beach Club Tatil Köyü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Karaman'ın Madenşehri köyü için yeni imar planı!

Karaman'da yıllardır çivi bile çakılmayan Madenşehri köyü taşınıyor. İl Genel Meclisi'nin kararıyla bölge için yeni imar planı hazırlandı.

Foça Tatil Köyü 49 yıllığına kiraya verildi!

Türkiye'nin ilk tatil köylerinden biri olan Foça Tatil Köyü için ihale düzenlendi. 13 yıldır atıl durumda bulunan tatil köyü Arda Mühendislik'e 49 yıllığına kiralandı.

Çorum "Hitit köyü" projesi için imzalar atıldı!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde inşa edilecek "Hitit köyü" için sözleşme imzalandı. Proje Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının (OKA) desteğiyle inşa edilecek.

Kütahya'da 24 köy için imar çalışması yapılıyor!

Kütahya'da 24 köy için imar uygulaması çalışması yapılıyor. Kütahya Belediye Başkanı Saraçoğlu imar çalışmalarında gelecek 25-30 yılı düşünerek hareket ettiklerini söyledi.

Ankara Doğanlar köy yolunun asfalt çalışmaları tamamlandı!

Ankara Çamlıdere Belediye Başkanı H.Caner Can çabalarıyla ve Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı asfalt ekibi tarafından, Doğanlar Köyü ana yol bağlantısı ve Köy içindeki ara yollarda dahil olmak üzere tüm yollar asfaltlandı.

Ahmet Erkurtoğlu'ndan Kadıköy için dönüşüm uyarısı!

Kadıköy’deki kentsel dönüşüm projelerinin yüzde 40’nı yapan Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bakanlığı dönüşüm projelerinde sorun çıkaranlara karşı uyardı. Erkurtoğlu, dönüşümü isteyenlerin haklarını korumak için projelere kayyum atanmasını istedi.

Ankara Polatlı'daki 6 köyün sorunları meclis gündeminde!

Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Polatlı'daki 6 köyün sorunlarını meclise taşıdı. Sorularını Başbakan Yıldırım'a ileten Gök, her köy için ayrı soru önergesi hazırladı..

Burhaniye kıyı işgali projeleri Haberi

Burhaniye kıyı işgali projeleri

Burhaniye Belediyesi'nın CHFli Belediye Başkanı Fikret Akova, projenin 31 Aralık 2012'de denize kayaların doldurulmasıyla başladığını hatırlatarak, ilk gun kaymakamlığın talimatıyla durdurulan çalışmaların geçen 24 Ocak'ta yeniden başladığım aktardı Akova, "Denize yapılan bu kaya dolgusu hem deniz ekosistemine hem de bölgede bulunan antik limana zaraı verecek. Üstelik bu dolgu işlemi 30 Haziran 2010 talihli DLH'nin kendi laporunun tara aksi bir işlem. Turizmciler ve sivil toplum kuruluşları tepki gösterdi. Biz belediye olarak çalışmanın durdurulması istedik. 

Bakanlık'tan da pıojeyi istedik- Bu isteğimiz 11 ay sonra 2012'de yapılan 12 mahmuzun plan teklifi. 19 Aıabk 2013 de bize gönderildi. 

Başkanlığımız bu teklifteki teknik ve hukuki eksikleı nedeniyle olumsuz cevap verdi. Yaklaşık 15 gundur süren 2013 yılındaki kıyı tahribatına yol açaa hukuka aykırı son uygulamalarda ise Burhaniye...