25 / 04 / 2024

bursa 2015 yatırımları

bursa 2015 yatırımları

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınmayı sağlamak amacıyla Keles ve Harmancık’ta yaptığı ve yaklaşık 15 milyon TL’ye mal olan yatırımlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Bağlaraltı Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 milyon TL harcanarak Yıldırım’a kazandırılan Bağlaraltı Aile Sağlığı Merkezi ile yeniden düzenlenen 2 Cadde, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Bursa'ya 50 milyon TL’lik yatırım!

Her alanda tam bir yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir İlçesi’nde de yaklaşık 50 milyon TL’ye mal olan atıksu arıtma tesisi, kanalizasyon hatları, meydan ve yeniden düzenlenen yolları hizmete açtı.

Recep Altepe'den Harmancık'a yatırım müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Harmancık İlçesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiği iftar programında, “Büyükşehir Belediyesi olarak hedefimiz dağ yöresini kalkındırmaktır. Bursa gelişiyor, Harmancık değişiyor” dedi.

Bursa'nın arazileri kapışılıyor!

Gerek ulaşım, gerekse sanayileşme açısından İstanbul ile bir bütün olma yolunda ilerleyen Bursa'nın batıya doğru hızla büyümesi yatırımcıların dikkatini çekiyor.Yatırımcılar, Bursa'daki arazileri adeta kapışıyor.

Mudanya Sahili'nde dönüşüm başlıyor!

Bursa’nın sahip olduğu tüm değerleri en iyi şekilde kullanan Büyükşehir Belediyesi, kentin turizm pastasından aldığı payı artırabilmek için kültür turizmi ve dağ turizminin ardından şimdi de sahil turizmi için düğmeye bastı.

Recep Altepe Bursa yatırımlarını anlattı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Marka kent Bursa’ hedefiyle yapılan yatırımları Bursa Fan Kulüp üyeleriyle paylaşarak, “Şehrimize sahip çıkıyoruz. Bursa’nın gerçek anlamda bir Avrupa kenti olması için hepimize büyük iş düşüyor” dedi.

Bursa'da 368 milyon TL’lik yatırım hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan tesislerin de aralarında bulunduğu toplam 368 milyon TL’lik yatırımı hizmete açan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yeni Türkiye’nin kilidini Bursa açıyor” dedi.

Bursa'da 58 kalem eser ve hizmetin açılışı gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Orhan Gazi Meydanı ’nda toplam yatırım bedeli 368 milyon TL olan 58 eser ve hizmetin toplu açılış törenine katıldı.

Recep Altepe: Bursa'yı geleceğe taşıyacak dev projelere imza atacağız!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kenti geleceğe taşıyacak dev projelere kadar her alanda yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirterek, “Çünkü bizim tek derdimiz var. O da Bursa” dedi.

Bursa projelerinde belirsizlik sürüyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan’ın Bursa ile ilgili sorularını yanıtladı. Yeni Adliye Sarayı, Şehir Hastanesi, OTM gibi konularda verilen yanıtlar tatmin etmedi.

Bursa 2014 yatırımlarıyla marka bir dünya kenti oldu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2014’ü 2015’e bağlayan 31 Aralık Çarşamba akşamı ile 1 Ocak Perşembe gününü vatandaşların güvenli ve huzurlu geçirebilmeleri için her türlü önlemini aldı.

Recep Altepe: Bursa Büyükşehir’in hizmetleriyle daha da değerlenecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleriyle kente değer katmaya devam edeceğini söyledi. Başkan Altepe, bu kentte yaşayan herkesin Bursa için özveriyle çalışması gerektiğine işaret etti.

Bursa’da 7 firma enerji yatırımları için 405 milyon liralık teşvik aldı!

Otomotiv ve tekstil sektörlerinde öne çıkan Bursa’da bir yıl içinde 7 firma enerji yatırımları için 405 milyon liralık teşvik aldı. Bursalı firmalar ağırlıklı olarak rüzgar ve güneş gibi yenilenebilir enerji yatırımlarına talip oldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

Bursa'daki kamu yatırımları meclis gündeminde!

Bursa ilindeki kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bursa'da yabancı yatırımlar arttı!

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "İlk 250 Büyük Firma Araştırması'' ile ilgili konuştu. Burkay, yabancı yatırımların arttığını söyledi.

Bursa dev yatırımlarıyla örnek kent konumunda!

Bursa, 16 yıldır yapılan yatırımlarla dikkatleri çekiyor. Bölgede yapılan örnek çalışmalara bölge örnek kent konumuna geldi.

Bursa Gürsu ve Kestel yatırımları masaya yatırıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 6 ilçenin ardından Gürsu ve Kestel’i de ziyaret ederek, 2 ilçede devam eden ve 2018 yılında hayata geçirilmesi planlanan yatırımları masaya yatırdı

Bursa Büyükşehir 2017 yatırımlarını programladı!

Ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda 2016 yılını yatırımlarla dolu dolu geçiren Büyükşehir Belediyesi, 2017 yatırımlarını da programladı.

bursa 2015 yatırımları Haberi

bursa 2015 yatırımları


Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınmayı sağlamak amacıyla Keles ve Harmancık’ta yaptığı ve yaklaşık 15 milyon TL’ye mal olan yatırımlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.


Başkan Altepe, Keles ve Harmancık’taki Büyükşehir yatırımlarını vatandaşların hizmetine soktu. İlk olarak Harmancık’ta yaklaşık 4.5 milyon TL’ye mal olan Harmancık-Keles bağlantı yolunu hizmete alan Başkan Altepe, ardından 92 çiftçiye 2 bin 576 adet ceviz fidanı dağıttı. Harmancık’ın ardından Keles’e geçen Başkan Altepe, burada 500 bin TL’lik maliyetle yenilenen Kemaliye Camii’nin açılışını gerçekleştirdi. Kemaliye Camii’nin ardından 850 bin TL’ye mal olan Sofular Mahallesi’ndeki kız öğrenci yurdunu hizmete alan Başkan Altepe, restorasyonu 500 bin TL’ye mal olan Yakup Bey Hamamı ile 550 bin TL’lik harcamayla düzenlenen kaymakamlık çevresini kullanıma açtı. Başkan Altepe, dağ ilçelerindeki son...