25 / 04 / 2024

Bursa 2017 inşaat

Bursa 2017 inşaat

Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı devam ediyor. Fuarda, Osmangazi Belediyesi standında sergilenen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin dev maketi ziyaretçi akınına uğradı.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bursa Osmangazi'de 4.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Alemdar Mahallesi'nde 4 milyon 720 bin 621 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 23 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Bursa'da 6.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Fethiye Mahallesi'nde 6 milyon 662 bin 592 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 30 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Bursa Orhangazi'deki Adliye Sarayı binası inşaatında son durum!

Bursa Orhangazi ilçesindeki yeni Adliye Sarayı binası inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Dış cephe kaplamaları biten binanın yaz döneminde açılması hedefleniyor...

Bursa'da cami inşaatından düşen işçi öldü!

Bursa Merkez Osmangazi'de inşaatı devam eden caminin çatısından düşen Murat Yıldız (22) vefat etti. Yıldız'ın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi...

Bursa'da 3.5 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü 3 milyon 547 bin 586 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.  

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz temmuz ayında atılan Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı hızlandı.

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Bursa'da 3.5 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü 3 milyon 547 bin 586 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığı iddiası! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığını iddia etti. 

Bursa 2017 inşaat Haberi

Bursa 2017 inşaat

Bursa'da düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı'nda Osmangazi Belediyesi'nin standını ve fuar alanını gezdi. Yerli ve yabancı ziyaretçilerden büyük beğeni ve ilgi toplayan Osmangazi Belediyesi standında kentsel dönüşümden, diğer vizyon projelere kadar pek çok yatırım görücüye çıktı. 


Fuarda, Osmangazi Belediyesi standında sergilenen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin dev maketi ziyaretçi akınına uğradı. Soğanlı'nın yanı sıra Osmangazi Belediyesi'nin diğer kentsel dönüşüm projeleri hakkında da yerli ve yabancı ziyaretçilere bilgi verildi. Demirkapı ve Kent Meydanı Kentsel Dönüşümü ile Hisar Kentsel Yenileme Projesi, İnşaat Fuarı'nın iddialı projeleri arasında yer aldı. Osmangazi Belediyesi'nin standını gezen ziyaretçiler, üç boyutlu gözlükle projelerdeki örnek daireleri inceleme fırsatı da buldu.


Dündar, "Osmangazi'yi Dönüştürme Hedefindeyiz"

Fuar alanındaki standları gezen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, fuarların ciddi yatırımlar ve modern...