29 / 03 / 2024

bursa 75. Yıl Gençlik Merkezi açılış

bursa 75. Yıl Gençlik Merkezi açılış

Yeni Yıldırım’ın genç nüfusun ellerinde yükseleceğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “75. Yıl Gençlik Merkezi, çocuklarımızı ve gençlerimizi koruyacak önemli bir merkez olacak” dedi.

Bursa'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla apartman, arsa, çalılık ve tarla sahibi olma fırsatı!

Bursa Uludağ ve Ertuğrtulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa ili, Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde yer alan apartman, arsa, çalılık, tarlalarında bulunduğu 13 gayrimenkulü yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor....

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e kentsel dönüşüm desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. Proje dahilinde ilçede yıkımlar başladı. 

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Halk GYO Bursa binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan "Bursa Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

Kariye Camisi 75 yıl sonra ibadete açılacak!

Danıştay kararıyla ibadete açılmasının önündeki yasal engel Ayasofya’dan önce kalkan İstanbul’daki Kariye Camisi, 30 Ekim’de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Cuma namazıyla 75 yıl sonra ibadete açılacak.

75 yıl sonra cami olarak açılan Fatih Kariye Camii Diyanet’e devredildi!

Kariye Müzesi’nin 75 yıl sonra cami olarak ibadete açılmasına ilişkin karar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan imzasıyla dünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. Kariye Camisi yönetimi Diyanet’e devredildi.

Trend GYO Bursa Andapark Millet Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa Andapark Millet Projesine ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Bursa’da 2020 yatırım yılı olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı’nın yanı sıra Bursa Büyükşehir bütçesinden yapılacak projelerle 2020 yılının tam bir yatırım yılı olacağını söyledi

Halk GYO Bursa binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Bursa binası 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Bursa'da 2020 yatırım yılı olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Bursa’nın daha yaşanabilir bir şehir olması adına 2020 yılının, ulaşım başta olmak üzere kentsel dönüşüm, tarihi miras ve çevre projelerinin bir bir hayata geçtiği tam bir yatırım yılı olacağını belirtti.

Nag Yapı Manisa 75. Yıl projesinde son 5 konut!

Nag Yapı'nın Manisa Yunusemre 75. Yıl Mahallesi'nde hayata geçirdiği projedeki son 5 konutun satışı devam ediyor.

2023 yılı turizm stratejisinde hedef 75 milyon turist!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin 2023 yılı turizm stratejisini açıkladı. Bakan Ersoy hedeflenen turist sayısının 75 milyondan fazla, turizm gelirlerinin ise 65 milyar dolar olduğunu söyledi.

bursa 75. Yıl Gençlik Merkezi açılış Haberi

bursa 75. Yıl Gençlik Merkezi açılış

Yeni Yıldırım’ın genç nüfusun ellerinde yükseleceğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “75. Yıl Gençlik Merkezi, çocuklarımızı ve gençlerimizi koruyacak önemli bir merkez olacak” dedi.


Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar ile örnek projelere imza atan Yıldırım Belediyesi, gençlik merkezlerinin ilki olan ‘75. Yıl Gençlik Merkezi’ni tamamladı. Proje kapsamında gençleri madde bağımlılığı ve sosyal problemlerden uzak tutmak istediklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Kültürel değerleri koruyarak, toplum olarak güçlü olmak zorundayız. Gençlik merkezleri projemiz ile ailelerimize, gençlerimize eğitimler vereceğiz” dedi.


İlçede yaşayan 700 bin nüfusun yaklaşık 250 bininin 0-24 yaş arasında olduğunu vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Genç nüfusun yoğun olduğu Yıldırım’da, çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı ve donanımlı yetişmesi geleceğimizi yeniden inşa etmek adına çok önemlidir. Gelecek nesillerin sağlıklı...