19 / 04 / 2024

bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi inşaatı

bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi inşaatı

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, 2019 yılında açılması planlanan fakat inşaatı yarım kalan Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi inşaat alanındaydı. Karaca, inşaat alanında yaptığı açıklamada yetkililere, "Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?" diye sordu...

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi 2019'da açılacak!

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi’nde inşaatın başladığını, 750 yataklı modern hastanenin 2019 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Prof. Dr. Osman Bektaş açıkladı! Bursa için uyardı, tehlike devam ediyor!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Bursa için 7'den büyük deprem ile ilgili olarak uyarı yaptı. Buna göre, deprem tehlikesinin yükseldiğine dikkat çeken Sayın Bektaş, "İstanbul- Bursa deprem çifti modeline göre sırada Bursa var" ifadelerini kullandı.

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 806 bin 6 TL sermaye bedeli ile Osman Okcu ve Ahmet Günbay Yıldız ortaklığında kuruldu.

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ali Osman Kolbaşı kimdir? Çalışma hayatına Arzum’da mı başladı? İşte Ali Osman Kolbaşı ile ilgili merak edilen her şey...

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ahmet Ugan, Ali Osman Vural ve Jonas Hans C. Lehmann ortaklığında kuruldu.

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Apaydın, Altuğhan Cahit Vural ve Yunus Emre Kılıç ortaklığında kuruldu.

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir ve Mehmet Veysi Işık ortaklığında kuruldu.

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Şen tarafından kuruldu.

Bursa'daki esnaflar gayrimenkullerini satıyor!

DEVA Partisi, Genel Başkan Ali Babacan’ın, geçen ay Bursa'da yaptığı esnaf ziyaretlerine ilişkin bir bölümü sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladı. Bursalı bir esnaf, "Araba sattık, ev sattık. Tarlamız var, onu satılığa çıkardık, onu satıyoruz. Onları satarsak ayakta kalacağız" dedi.

Ali Osman Öztürk Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu!

Ali Osman Öztürk, 26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda oy birliği ile Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu...

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Akgün ve Serhat Akgün ortaklığında kuruldu.

bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi inşaatı Haberi

bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi inşaatı

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca,  2019 yılında hizmete gireceği açıklanmasına karşın ödenek alamadığı için yarım kalan Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi inşaat alanını ziyaret etti.

Bursada Bugün'den Ezgi Kayı'nın haberine göre; İsmet Karaca 2019'da hizmete gireceği açıklanmasına karşın merkezi hükümet tarafından ödenek ayrılmadığı için, inşaatı yüzde 40 50 seviyesinde yarım kalan ve Bursalıların sağlık hizmetlerine ulaşmasını zorlaştıran Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin bir an önce tamamlanması ve hizmete açılması talebiyle, hastane inşaatı önünde basın açıklaması yaptı.

"BURADA ZULMÜN RESMİNİ GÖRÜYORUZ"

İsmet Karaca açıklamasında, "Bugün burada 110 dönümlük alanın 100 dönümüne kurulmaya başlayan hastane inşaatının önündeyiz. Burada Bursa halkına yaşatılan zulmün resmini görüyoruz, edindiğimiz bilgiye göre buraya yıllık 400 milyon lira kira ödeniyor, bu parayla kaç tane hastane yapılabilecekken bu para...