24 / 04 / 2024

bursa altyapı projesş

bursa altyapı projesş

Hafta sonunu Bursa’nın ova ilçelerinden Mustafakemalpaşa ve Karacabey’de geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, muhtarlarla bir araya geldi, hayata geçirdikleri dev bütçeli yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı ile seyahat süresi 2 saat 15 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası seyahat süresinin 2 saat 15 dakika olacağını söyledi. İşte hattaki son durum...

Karayollarından Bursa Nilüfer'de satılık gayrimenkul fırsatı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro ihalesine Danıştay'dan iptal kararı!

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Danıştay'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Bursa Emek-Şehir Hastanesi raylı sistem inşası için 2 şirketin kazandığı 1 milyar 600 milyon TL bedelli ihale için iptal kararı aldığını dile getirdi. 

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın temeli atıldı!

Bursa'da hayata geçirilen Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın temel atma töreni bugün gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismaloğlu katılım sağladı. 

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi 26 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bursa 210 konut ihalesi bugün!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Bursa Yenişehir 210 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bursa Yenişehir 210 konut ihalesi 4 Şubat'ta!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 4 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bursa İnegöl 805 konut ihalesi bugün!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

bursa altyapı projesş Haberi

bursa altyapı projesş

Tarihi mirastan spor yatırımlarına kadar 26 farklı dalda Türkiye’ye örnek gösterilen Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınmada da örnek olacak yatırımları bir bir hayata geçiriyor. Özellikle yeni büyükşehir yasasının uygulamaya geçmesinin ardından merkeze bağlanan 10 yeni ilçede adeta altyapı hamlesi başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hafta sonu programını Mustafakemalpaşa ve Karacabey ilçelerine ayırdı. İlk olarak Mustafakemalpaşa’da Belediye Düğün Salonu’nda muhtarlar ve sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelen Altepe, ilçede hayata geçirdikleri çalışmaları anlattı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile Bursa Milletvekili Önder Matlı’nın da katıldığı toplantıda konuşan Altepe, ilçede yıllardır bekleyen dev bütçeli yatırımların bir bir hayata geçirilmeye başlandığını söyledi.

Yeni sistemde tarımdan ticarete, turizmden sanayiye kadar her alanda kalkınmanın Büyükşehir Belediyesi ile birlikte olacağının altını çizen Başkan Altepe, Mustafakemalpaşa ilçesinde...