19 / 04 / 2024

Bursa Atatürk Stadyumu nerede

Bursa Atatürk Stadyumu nerede

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından meydana dönüştürülen Bursaspor’un tarihi stadyumu Bursa Atatürk Stadyumu’nda kapalı tribünün yıkım çalışmalarına başlandı.

Bursa Atatürk Stadyumu yıkılacak mı?

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 'Atatürk Stadı'nın yıkılarak meydana dönüştürülmesi projesinin' iptali için açılan davada bilirkişi, stadın yıkılmaması yönünde görüş bildirdi.

Bursa Atatürk Stadyumu yerine meydan yapılacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı ikinci oturumu, Çarşamba'daki İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda yapıldı.Atatürk Stadyumu'nun yıkılıp yerine meydan yapılması yönündeki karar, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylandı.

Giresun Atatürk Stadyumu yerine millet bahçesi inşa edilecek! 

Giresun'da 1928 yılında inşa edilen Atatürk Stadı yakın zaman içerisinde yıkılacak. Yıkılacak olan stadyum yerine millet bahçesi inşa edilecek.  

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Elazığ Atatürk Stadı yıkılıyor!

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor ve TFF 3. Lig ekibi Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu'nda yıkım işlemlerini başlattı. 

Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım başladı!

Yıkılıp yeniden yapılmasına karar verilen Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım çalışmalarına başlandı. Elazığspor’un ikinci yarıdaki maçlarını Elazığ dışındaki şehirlerde oynayacağı açıklandı. 

Avcılar Atatürk Stadyumu tur şirketine kiralandı!

Avcılar Belediyesi tarafından Atatürk Stadyumu gelir getirsin diye bir tur şirketine kiraya verildi. Şirket alanda otomobil satışına başladı.

Konya Atatürk Stadyumu yıkıldı!

60 branşın spor yapma imkanına sahip olduğu Konya Atatürk Stadyumu Millet Bahçesi yapılmak üzere yıkıldı

Eski Sakarya Atatürk Stadyumu'nda yıkım başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, eski Sakarya Atatürk Stadyumu’nun ‘Millet Bahçesi’ yapılacağı müjdesini vermesi sonrasında statta yıkım çalışmaları hızla başladı. 

Bursa Atatürk Kent Ormanı ticari alana dönüştü!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Atatürk Kent Ormanı'nın ticari alana dönüştüğünü söyledi. Bozbey, "Atatürk Kent Ormanı maalesef ticari bir alan haline geldi. Yapılan yanlıştan geri dönülmesi gerekiyor'' diye konuştu.

Atatürk Evi Müzesi'nin tapusu sergileniyor!

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bursa'ya geldiğinde kaldığı, 6 Şubat 1933'te Bursa Nutku'nu okuduğu, bugün Atatürk Evi Müzesi olarak hizmet veren köşkün tapu senedi, ilk kez sergileniyor.  

TOKİ Bursa'da toplam 20 bin 871 konut yaptı!

Bursa Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ aracılığıyla Bursa'da toplam 20 bin 871 konut projesini hayata geçirdiklerini belirtti..

Bursa Atatürk Stadyumu yerine dev meydan geliyor!

Bursa Atatürk Stadyumu’nun yıkımının ardından yeşil alan olarak değerlendirilen 30 bin metrekarelik meydan 15 Mayıs'ta açılacak. 

Adıyaman Atatürk Stadyumu sezona hazır!

Adıyaman’da 2017-2018 futbol sezonu öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Stadyumunda gerekli bakım ve onarım çalışmaları sonrasında eksikler giderildi.

Bursa Atatürk Stadyumu nerede Haberi

Bursa Atatürk Stadyumu nerede

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından meydana dönüştürülen Bursaspor’un tarihi stadyumu Bursa Atatürk Stadyumu’nda kapalı tribünün yıkım çalışmaları da başladı.


A Milli Futbol Takımı’nın Almanya, Hollanda ve İrlanda gibi takımları yendiği, Bursaspor’un 2009-2010 sezonunda Süper Lig’de şampiyonluk yaşadığı, 2010-2011 sezonunda ise UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarına ev sahipliği yapma özelliği taşıyan 26 bin kişi kapasiteli Bursa Atatürk Stadyumu, yıkılarak meydana dönüştürülmüştü. Bursa halkı tarafından büyük beğeni toplayan meydanda daha önce miting, konser ve çeşitli etkinlikler de yapılırken, stadyumun son kalan tribünü olan kapalı tribünün yıkım çalışmaları da başladı.


Kapalı tribün projesinin onaylanmasının ardından yıkım çalışmaları başlarken, çalışmaların temmuz ayında tamamlanması bekleniyor. Yeşil alanın çevresinde yaklaşık 16 bin kişinin oturacağı amfi tiyatro şeklindeki tribün bölümlerinin estetik bir görünüme kavuşturulması için de çalışmalar sürüyor. Mevcut alanların...