25 / 04 / 2024

Bursa bakırköy alt yapı çalışmaları

Bursa bakırköy alt yapı çalışmaları

Vatandaşlarla iftar sofralarında buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey iftarı öncesinde de ilçeye kazandırılan hizmetleri kamuoyuna duyurdu

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Bakırköy'de 8 ay önce boşaltılan bina yıkılmayı bekliyor!

Bahçelievler'de yıkılması bekleyen binanın aniden çökmesinden sonra gözler tahliye edilen binalara çevrildi. Bakırköy'de kentsel dönüşüm kapsamına alınan 3 bloklu Derya apartmanının yaklaşık 8 ay boyunca yıkılması bekleniyor.

Bakırköy'de tarihi kilise üzerine turistik tesis inşaatı!

Bakırköy Yenimahalle de bulunan eski doğum evinin altındaki" vaftizci yahya kilisesi"üzerine turistik tesis inşaatına başlandı.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun temeli atıldı!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın temel atma töreni yapıldı. Başbakan Yıldırım, "2018’in en geç sonunda artık Bakırköy İDO iskelesinden Kirazlı’ya kadar tam 9 kilometre metro yerin altından buraya , artık 10 dakikada geleceksiniz." dedi.

Bakırköy'de bina çöktü!

İstanbul Bakırköy'de bir binanın zemini çöktü. Enkaz altında işçilerin olduğu öğrenildi. Temel kazısı sırasında meydana gelen göçükte 2 işçi toprak altında kaldı.

1989 yılında Bakırköy'de 574 metrekare arsa 517 milyon liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 191 bin 425 liraya satıldığı 1989 yılında, Bakırköy'de bulunan iki parça arsa ihale yolu ile satılacakmış. 517 metrekarelik arsa, 2 bin 705 adet altın parasına, 517 milyon liraya satılacakmış.

Bakırköy'de istinat duvarı çöktü!

İstanbul’da gece saatlerinde etkisini arttırarak devam eden kar yağışı nedeniyle Bakırköy’de istinat duvarı çöktü. Çöken duvar altındaki bulunan otoparkın çatısına devrilerek 5 otomobilin zarar görmesine neden oldu.

1950 yılında Bakırköy'de 20 lira taksitle arsa!

Reşat Altın'ın 39 lira olduğu 1950 yılında Bakırköy'de Zuhuratbaba olarak anılan semtte, denize hakim 300 hanelik ve 450 metrekare üzerine parsellenmiş arsalar metrekaresi 350 kuruş üzerinden ayda yirmi lira taksitle satılacakmış.

Bakırköy genelinde asfalt yenileme çalışmaları yapılacak!

Bakırköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bakırköy genelinde asfalt, alt yapı, tretuvar yapım bakım ve onarım işini 18 Eylül tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 75 günde tamamlanacak.

1942 yılında Bakırköy Zuhurat Baba Caddesi'nde bir arsa 4.500 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 33 lira olduğu 1942 yılında Akşam Gazetesi'ne verilen ilanda Bakırköy Zuhurat Baba Caddesi'nde bin 500 metrekare deniz manzaralı arsa metrekaresi 3 liradan 4 bin 500 liraya satılacakmış.

Emlak Konut Bakırköy Osmaniye arsası kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, İstanbul Bakırköy Osmaniye'deki 3 adet parsel üzerinde bulunan Fabrika'nın kira değerleme raporunu yayınladı...

Biskon Bakırköy Referans ‘ta 513 bin TL’ye 2+1 home ofis!

Biskon Yapı ve Halk GYO ortaklığı imzası taşıyan Bakırköy Referans Evleri projesinde satışa sunulan 87 adet home ofis yer alıyor. Projenin minimum ofis fiyatı 270 bin TL…

Referans Bakırköy Residence fiyatları!

Biskon Yapı projesi olan Referans Bakırköy’de satış süreci devam ediyor. Referans Bakırköy Residence fiyatları 731 bin liradan başlangıç gösteriyor

Bursa bakırköy alt yapı çalışmaları Haberi

Bursa bakırköy alt yapı çalışmaları


Ramazan ayının her akşamını farklı bir ilçede geçirip, vatandaşlarla iftar sofralarında buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey iftarı öncesinde de ilçeye kazandırılan hizmetleri kamuoyuna duyurdu. Karacabey’i Mustafakemalpaşa’ya bağlayan önemli bir alternatif yol olan Bakırköy yolunun sıcak asfaltla kaplandığını belirten Başkan Altepe, yine sadece Bakırköy ve çevresine 2 milyon TL’lik altyapı yatırımı yapıldığını, tribün düzenlemesi ile başlayıp tüm sahayı kapsayacak şekilde genişleyen Karacabey Stadyumunun yenilenmesi çalışmalarının da yeni sezona yetiştirileceğini ifade etti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçelerde halkla buluşma toplantıları haline gelen iftar organizasyonları kapsamında Karacabey ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. İftar öncesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımları gezen Başkan Altepe, ilk olarak sıcak asfalt kaplama yapılan Bakırköy yolunu inceledi. Bakırköy yolunun Karacabey’i Mustafakemalpaşa’ya...