18 / 04 / 2024

bursa Berk Center İş Merkezi

bursa Berk Center İş Merkezi

İnşaat sektöründe Bursanın önemli markalarından biri olan Burçin İnşaat, Mudanya Yolu üzerinde tamamladığı Berk Center projesi ile 2016'ya damgasını vurdu.

Bursa Berk Center İş Merkezi açıldı!

İnşaat sektöründe Bursanın önemli markalarından biri olan Burçin İnşaat, Mudanya Yolu üzerinde tamamladığı Berk Center projesi ile 2016'ya damgasını vurdu.

Happy Center Şükrübey Şubesi yenilendi!

Happy Center, Avrupa Yakası şubelerinden ŞÜKRÜBEY Şubesi’ni yenileyerek hizmete sundu. Çoğunluğu İstanbul’da olmak üzere Balıkesir, Bursa ve Çanakkale’de şubeleri bulunan Happy Center , ŞÜKRÜBEY Şubesini yeniledi.

Happy Center Ordu şubesini yeniledi!

Happy Center, Güney Marmara şubelerinden Ordu Şubesi’ni yenileyerek hizmete sundu. Çoğunluğu İstanbul’da olmak üzere Balıkesir, Bursa ve Çanakkale’de şubeleri bulunan Happy Center , Bandırma Ordu Şubesini yeniledi.

Özdilek Center'dan 2 bin 500 kişiye iş!

Bugün kapılarını açan Özdilek Center, AVM, iş merkezi ve otelden oluşuyor. Projede 2 bin 500 kişi istihdam edilecek. Hüseyin Özdilek, Bursa ve Afyon'da da yatırımları olduğunu söyledi

Bursa Crowne Plaza'ya Dünya Lüks Otel Ödülü!

Dünya Lüks Otel Ödülleri 2014'e 'en yeni otel', 'en iyi iş oteli', 'en iyi şehir oteli' ve 'en iyi genel müdür' kategorilerinde katılan Bursa Crovvne Plaza Convention Center & Thermal SPA, oylama sonucunda bir dalda ödüle layık görüldü...

Bursa Hilton Award of Excellence ödülünü kazandı!

HİLTON Bursa Convention Center & Spa, dünyadaki Hilton otellerine örnek teşkil eden 2013 Award of Excellence ödülünü kazandı. Hilton Worldwıde 2013 Avvard of Excellence ödülünü kazanan otelleri açıkladı.

Ev Tekstili Tasarım Yarışması Ödülleri Crowne Plaza Bursa'da sahiplerini buldu!

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği tarafından 4’üncü kez düzenlenen Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması rekor katılımla tamamlandı ve ödüller Crowne Plaza Bursa Convention Center & Thermal Spa’da gerçekleşen ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Kaplumbağa Terbiyecisinin Sırrı, Crowne Plaza Bursa Convention Center'da!

Crowne Plaza Bursa Convention Center, ünlü sanat ve devlet adamı Osman Hamdi Bey’in liderlik ve yöneticiliğe dair tablonun içine gizlediği ‘Kaplumbağa Terbiyecisinin Sırrı’ adlı seminere ev sahipliği yapıyor.

Crowne Plaza Bursa sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ediyor!

Crowne Plaza Bursa Convention Center & Thermal Spa bünyesinde ki Nymphaea Termal Spa, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da adına yakışacak bir organizasyona imza attı.

Crowne Plaza Bursa Nymphahea Termal SPA'dan sosyal sorumluluk projesi!

Crowne Plaza Bursa Convention Center & Thermal Spa bünyesinde ki Nymphaea Termal Spa, geçen yıl olduğu gibi bu yılda adına yakışacak bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.

Hilton Bursa Convention Center & Spa ile Hampton By Hilton Bursa açıldı!

Bursa’daki açılış İle Hilton Worldwide’ın Türkiye’deki ilk çift markalı oteli hizmete girmiş olacak

Bursa'daki Yeşil Türbe'nin restorasyonu tamamlandı!

Bursa'nın simgesi haline gelen ve restorasyon çalışmaları 3 yıldır süren Yeşil Türbe'nin Ramazan Bayramı'nda açılacağı bildirildi

MOL, 12. mağazasını Bursa'da açacak

MOL'ün 12. mağazası, Bursa'da 16 Eylül Çarşamba günü açılacak

bursa Berk Center İş Merkezi Haberi

bursa Berk Center İş Merkezi


İnşaat sektöründe Bursanın önemli markalarından biri olan Burçin İnşaat, Mudanya Yolu üzerinde tamamladığı Berk Center projesi ile 2016'ya damgasını vurdu. Burçin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin, Berk Center İş Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngören ve Bursa işadamları katıldı. Berk Center İş Merkezi, 105 – 320 metrekareye kadar 20 ofis ve 220 – 475 metrekareye kadar da 7 dükkandan oluşuyor. 

Burçin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin, Berk Center projesi ile Bursada hayata geçirdikleri 7. plaza olduğunu belirtti. Mudanya yolunu tercih etmelerinin sebebini de Emek bölgesinde ihtiyaç olduğunu ifade etti. Alışveriş merkezlerine yakınlığı, çevre yolu ve iş merkezinin tam karşında Organize Sanayi Bölgesinin olmasından da dolayı tercih sebebi olacak olan Berk...