28 / 03 / 2024

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ihaleleri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ihaleleri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Osmangazi Kükürtlü Mahallesi'nde altı katlı kargir bina 2 milyon 632 bin 556 TL tahmini bedelle 9 Eylül 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Bursa Büyükşehir 2 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi Veyselkarani Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 gayrimenkul satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi tam kapanmada kira almayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tam kapanma döneminde kent genelinde yapılacak yardımları açıkladı. Aktaş bu dönemde kiracılardan kira tahsilatı yapılmayacağını dile getirdi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesinden esnafa kira desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, esnafa yönelik, gıda yardımı, belediye alacaklarının ertelenmesi, kira muafiyeti, esnafa ait mesken su faturalarında yüzde 50 indirim gibi pek çok uygulamayı hayata geçirdi.

Bursa Büyükşehir'den kira ücretlerinde yüzde 50 indirim!

Bursa Büyükşehir Belediyesi açıkladığı üçüncü destek paketiyle tüm belediye kiracılarının kira ücretlerinde yüzde 50 indirime gittiklerini duyurdu.

Bursa Büyükşehir'den kiracılarına kira desteği!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı yazılı açıklamada, "İş yerini kapatmak durumunda kalan belediye kiracılarımızdan kısıtlılık süresi bitene kadar kira ve işgaliye ücretlerini almayacağız" ifadelerini kullandı.

Bursa Büyükşehir Meclisi'nin gündeminde imar var!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda 1050 konutlarla ilgili olarak Bakanlık'ın hazırladığı projenin detayları anlatıldı.

Bursa Büyükşehir Tarihi Eskişehir Han Oteli'ni satacak!

Bursa Büyükşehir, Osmangazi'de Kayhan Mahallesi’ndeki Tarihi Eskişehir Han Oteli’nin satılabilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay alacak...

Bursa Büyükşehir kiracılarından kira almayacak! 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehirde koronavirüs sonrası alınan tedbirlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Aktaş, "Biz borçları ertelemedik. Kira almayacağız dedik" dedi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi işletmelerden kira almayacak! 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, belediye ve iştiraklerinin kiracısı olan işletmelerden kira alınmayacağını duyurdu...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ihaleleri Haberi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ihaleleri


Bursa Osmangazi Kükürtlü Mahallesi'nde 1.902,62 metrekare arsa üzerindeki altı katlı kargir bina 2 milyon 632 bin 556 TL tahmini bedelle ihale ediliyor. İhale 9 Eylül 2014 Salı günü saat 15:00'te yapılacak.



İHALE


TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


“Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Kükürtlü Mah., 3869 Ada 2 Parsel Sayılı 1.902,62 m2 Yüzölçümlü Arsalı Kargir Altı Katlı Bina Vasıflı Taşınmazın Peşin Satışı” 2886 sayılı D.İ.

Kanunun 36. maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile ihaleye konulmuştur.

Muhammen Bedel : 2.631.556,20.-TL

Geçici Teminat %3 : 78.946,69.-TL

İhalesi Belediyemiz Encümeninde 09/09/2014 SALI günü saat 1500 de yapılacaktır.

Şartname ve ekleri : Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına bağlı İhale Şb. Müd.de görülebileceği gibi 100,00.-TL (KDV dahil) bedelle de temin edilebilir.

S. NO : 1

İLÇESİ : Osmangazi

MAHALLESİ : Kükürtlü

ADA PARSEL NO : 3869-2

TOPLAM m2 :...