29 / 03 / 2024

Bursa Esenevler proje

Bursa Esenevler proje

Bursa Yıldırım Belediyesi yeni kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor. 125 hektarlık alanı dönüşüm projesinde olan Esenevler Mahallesi'nde plansız yapılaşmanın önüne geçilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yeni proje müjdesi! TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihe aman dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 103 konutluk yeni proje inşa edecek. Bursalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 509 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Bursa Çarşıbaşı için 34 proje yarışacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı için Kentsel Tasarım Projesi’nin belirlenmesi için düzenlediği yarışmada başvuru süresi sona erdi. Yarışmaya 34 proje katılım sağladı.

Atış Yapı’dan Bursa’ya 800 konut! Yeni proje!

CNR Emlak 2017 Fuarı’na katılan Atış Yapı,  Bursa’da 800-900 konutluk yeni proje inşa edeceklerini duyurdu..

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

Bursa Esenevler'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Bursa Yıldırım Belediyesi yeni kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor. 125 hektarlık alanı dönüşüm projesinde olan Esenevler Mahallesi'nde plansız yapılaşmanın önüne geçilecek.

Alpiş Group'tan 250 milyon liralık proje!

Bursa'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Alpiş Group, büyümeye devam ediyor. Firma, Yeni Yalova üzerinde 250 milyon liralık proje hayata geçirecek.

Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi’nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi’nin temeli Mayıs ayında atılıyor .Proje bedeli 25 milyar dolar olan Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi için için Almanya’nın ticaretteki en aktif şehri Stuttgart, model olarak alındı.

Bursa’nın sahil projeleri bakanlıkta!

Bursa sahil plan ve projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunuldu.Hazırlanan proje ve kıyı planları bakanlık tarafından prensipte beğenildi.

Bursa Kent Meydanı'nda büyük dönüşüm!

Kent meydanının batı kısımda kalan bölümün dönüşüm çalışmaları Osmangazi Belediyesi tarafından sürdürülürken, Bursa Büyükşehir Belediyesi de meydanın güney ve doğu yakasındaki 2. Etap proje alanındaki çalışmalara başladı.

Bursa Esenevler proje Haberi

Bursa Esenevler proje
Bursa Yıldırım Belediyesi’nin yürüttüğü ve ilçedeki yaşam standartlarını tümüyle değiştirecek kentsel dönüşüm hamlesi ile Esenevler Mahallesi’nin de çehresi değişecek.


Geleceğin modern şehri için 3 bin 200 hektarlık yüzölçümü bulunan ve bin 125 hektarlık bölümü kentsel dönüşüm ve plan-uygulama alanı ilan edilen yapılacak revizyon bölgeye nefes aldıracak. Plansız yapılaşma ile anılan ilçenin makus talihini kentsel dönüşüm atağıyla değiştirecek Yıldırım Belediyesi, dönüşüm çalışmalarının önemli ayaklarından birini de Esenevler Mahallesinde gerçekleştirecek. Uygulama imar plan taslakları tamamlanan ve avan proje çalışmaları devam eden proje ile birlikte, Yıldırım’ın marka değerini yükseltecek bir bölge ortaya çıkacak. 94 bin 900 metrekare alanda yapılacak uygulamalarla birlikte mevcut 384 yapının yerinde modern bir şehrin izleri yükselecek.


Projeler hazırlanırken dönüşümün tüm aşamalarının titizlikle incelenerek detaylı araştırmalara başvurulduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı...