19 / 04 / 2024

Bursa gençlik merkezi inşaatı

Bursa gençlik merkezi inşaatı

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaatı devam ediyor. 20 yıldır boş duran bölge dev bir komplekse dönüşüyor.

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Bursa Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi yükseliyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Bursa Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Bursa Büyükşehir'den yeni gençlik merkezi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Görükle Gençlik Merkezi, törenle hizmete açıldı. 

Görükle Gençlik Merkezi Eylül'e yetişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyükşehir tarafından Görükle’ye kazandırılan ‘Gençlik Merkezi’ projesinin Eylül'e yetişeceğini söyledi.

Bursa Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Görükle’de hayata geçirilen Bursa Gençlik Merkezi tamamlanıyor.

Bursa Yıldırım'a dev Gençlik Merkezi geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde inşa edilecek olan Yıldırım Beyazıt Gençlik Merkezi ilçeye büyük değer katacak" dedi.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşaatı tam gaz!

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğinde yapılıyor.

Bursa'da Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spot Bakanlığı tarafından Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri inşa ediliyor.

Bursa Yıldırım'a iki yeni gençlik merkezi inşa edilecek!

Yıldırım Belediyesi, öncelikli hizmet grupları arasında değerlendirdiği gençlere için ilçeye kazandıracağı iki gençlik merkezi ile onların kötü alışkanlıklardan korunarak, eğitimli ve donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlayacak.

Bursa gençlik merkezi inşaatı Haberi

Bursa gençlik merkezi inşaatı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaatı sürüyor. İnşaatta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, sosyal ve sportif hayata canlılık katacak projenin yılların hayalini gerçeğe dönüştüreceğini söyledi.


Başkan Sadi Kurtulan, Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın örnek çalışmasıyla hayata geçen projenin kaba inşaatının yüzde 90'nın tamamlandığını belirtti.


25 milyon TL'lik yatırım hakkında bilgiler veren Sadi Kurtulan, "Bu projenin ilçemize kazandırılması için 7 yıldır uğraşıyoruz. 


Büyükşehir Kanunu ile birlikte projeyi tekrar ele aldık ve revize ederek yapımı için düğmeye bastık. Nüfusu 100 bine ulaşan Mustafakemalpaşa'nın en önemli eksikliği sosyal alanların yetersizliğiydi. Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisler bu meseleye çözüm olacak. Harabe haldeki yüzme havuzlarının bulunduğu bu bölgeyi halk yıllarca buruk gözlerle izledi. Çürümeye terk...