16 / 04 / 2024

bursa gökmen havacılık merkezi

bursa gökmen havacılık merkezi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından inşa edilen Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı.

Sivil Havacılık bünyesine personel alınacak! 17 bin TL maaş verilecek!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Personel alım ilanı bugünkü Resmi Gazete de yayınlandı. İşte ilanın tüm detayları...

Kozmik Havacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozmik Havacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güvengez tarafından kuruldu.

İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nin imara açılacağı iddiası TBMM'de!

Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde yer alan bazı alanların kamulaştırılacağı ve imara açılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Havalimanı ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı!

Benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolcu deneyiminin yanı sıra henüz ilk yılında küresel aktarma havalimanı olarak havacılık sektöründe yerini alan İstanbul Havalimanı, EASA tarafından hazırlanan ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı.

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi 23 Nisan 2020'de açılacak!

TÜBİTAK, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan, Türkiye'nin uzay temalı ilk eğitim alanı Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinin 23 Nisan'da açılması planlanıyor...

Hummingdrone Havacılık Arge ve Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Hummingdrone Havacılık Arge ve Yazılım Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İpek Görgeç ve Orkun Aşa ortaklığıyla kuruldu...

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezi açılıyor!

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinde (GUHEM) açılış için gün sayıyor.

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Optimum Seyahat Acenteliği Danışmanlık Havacılık Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimum Seyahat Acenteliği Danışmanlık Havacılık Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli2de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim  Gürer tarafından kuruldu. 

Gf Havacılık Turizm Organizasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gf Havacılık Turizm Organizasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Berke  Gören ve Evrim    Fırıncıoğlu ortaklığında kuruldu. 

Ak Ensar Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Havacılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Ensar Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Havacılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Aka tarafından kuruldu. 

Delta Balonculuk Havacılık Turizm Ve Enerji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Balonculuk Havacılık Turizm Ve Enerji Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeliyle Zeytinburnu'nda Fuat Güven tarafından kuruldu.

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Read Sabah Shortanı tarafından kuruldu. 

bursa gökmen havacılık merkezi Haberi

bursa gökmen havacılık merkezi

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Türkiye'nin uzay ve havacılığa yeteri kadar zaman ayıramadığını, son dönemde ise ciddi hamleler yaptığını belirterek, "Şimdi TÜRKSAT 6 A'yı geliştiriyoruz. İnşallah en geç 2020'de TÜRKSAT 6A'yı uzaya fırlatmayı hedefliyoruz. Bu bizim uzay ve haberleşme uydumuz olacak. Bunu inşallah Türk mühendis ve bilim insanlarının geliştirdiği bir uydu olarak fırlatacağız." dedi. 


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından inşa edilen Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temel atma törenine katılan Işık, burada yaptığı konuşmada, Bursa'nın her zaman kendisini heyecanlandıran bir şehir olduğunu, bu kente ne zaman gelse hayırlı bir işin ya temelini attıklarını ya da açılışını yaptıklarını belirtti.


Temelini atacakları merkezin projesinin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Işık, şöyle konuştu:


"Gerçekten Bursa için çok ama çok hayırlı bir işin temelini...