18 / 04 / 2024

bursa hamitler okul yapımı toki

bursa hamitler okul yapımı toki

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Bursa Hamitler 2'nci etaba 1124 konut, 32 derslikli ilköğretim okulu, 40 derslikli lise, spor salonu, ticaret merkezi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını yaptıracak.

TOKİ'den Bursa'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek.

Bursa Yıldırım'da nitelikli okul eksikliği mecliste!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinin nitelikli okul eksikliği meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hayırsever iş insanı Nilüfer'de okul yaptıracak! 

Bursa Nilüfer'de hayırsever bir insanı tarafından inşa edilecek okul için protokol imzaları atıldı.

TOKİ'den Bursa'ya 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Hürriyet ve Başaran Mahalleleri 40’ar Derslikli, Kestel İlçesi, Ahmet Vefik Paşa Mahallesi 24 Derslikli, Mudanya İlçesi Karafatma Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ'den Bursa'ya 4 yeni okul!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, (Hürriyet Anadolu Lisesi ve Başaran Ortaokulu) 40’ar Derslikli, Kestel İlçesi, (Musa Fırat Coşkun Ortaokulu) 24 Derslikli, Mudanya İlçesi (Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 15 Aralık'ta yapılaca

Bursa Yenişehir'de yıkılan okul binalarının yeniden yapılması mecliste!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yeniden yapılması çalışmaları ve kapatılan öğretmenevi binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Moribah Dukuly'nin cami hayali, okul ve yetimhane projesine vesile oldu!

Liberya'dan 2015'te Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde öğrenim görmeye gelen ve hazırlık sınıfında geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Moribah Dukuly'nin cami hayali, okul ve yetimhane projesine vesile oldu...

Bursa’daki yıkım kararı verilen 24 okula velilerden isyan!

Bursa’da deprem riski taşıyan 24 okul için yıkım kararı alınmasından sonra öğrencilerin başka okullara nakil verilmesine veliler tepki gösterdi. Yıkım kararının geç alındığını söyleyen veliler, servis ücretlerinin devlet tarafından karşılanmasını talep etti.

Bursa Orhangazi'de riskli 24 okul yıkılacak! 

Bursa Valiliği, depremde yıkılacak okulların isimlerini açıkladı. Yapılan açıklamada, "24 eğitim binamız hakkında yıkım kararı alınmıştır" denildi...

Deprem raporlarını açıklamayan Bursa Valiliğine tepki!

Bursa Valiliği, depreme dayanıksız olan 24 okul ile ilgili olarak yıkım kararı aldı. Eğitim-İş Sendikası, valiliğe terdi.

Bursa'da deprem riski taşıyan 24 okul binası yıkılacak! İşte okullar!

Bursa'da deprem riski taşıyan 24 okul binası yıkılacak! İşte Bursa'da yıkılacak 24 okulun listesi...

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Osmangazi Hamitler Hizmet Binası’nda sona gelindi!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

bursa hamitler okul yapımı toki Haberi

bursa hamitler okul yapımı toki

Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi 17 Mart 2008 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. ihaleye tüm istekli firmalar katılabilecek.
Yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak. İhalede firmalar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.