29 / 03 / 2024

Bursa Hasanağalı imarı

Bursa Hasanağalı imarı

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Hasanağa Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Bozbey, bölgede yaşanan imar meselesine dair müjde verdi. 

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Bursa Güzelyalı imar planları vatandaşlara anlatıldı! 

Bursa Mudanya Belediyesi, Güzelyalı için hazırlanan imar planlarını vatandaşlara anlattı. 

En hızlı alıcı bulan konutlar hangi şehirlerde?

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’da alıcısını en hızlı bulan ilçelere ilişkin araştırma gerçekleştirdi. Satılık evlerde ilanlar İstanbul’da 65, İzmir ve Antalya’da 67, Ankara ve Bursa’da 72 gün yayında kalarak alıcıyı buldu.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

LG Brand Shop Bursa'da açıldı!

LG Electronics, Bursa CarrefourSA Alışveriş Merkezi'nde LG Brand Shop açarak Bursalıları premium ürünleriyle bir araya getirdi...

Bursa'nın gündeminde imar var!

Bursa Belediyeler Birliği tarafından Büyükşehir ve 17 ilçe belediyesi tarafından imar çalıştayı gerçekleşti.

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde 'imar durdurma' kararı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirilmesi planlanan bir dizi uygulamanın bulunduğu projeyle ilgili Pirinç Han, İpek Han ve Bakırcılar Çarşısı bölgesinde, her türlü imar uygulamasının durdurulmasıyla ilgili karar alındı.

Mustafa Bozbey: Bursa'ya imar anayasası lazım!

BUMİAD'ın ‘Büyükşehir Başkan Adaylarını Dinliyoruz' etkinliğinde konuşan Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa için imar anayasasının hazırlanması gerektiğini söyledi.

İmar barışına Bursa'dan 400 bin başvuru yapıldı!

Başvuruların Haziran 2018 itibari ile alınmaya başlandığı imar barışına Bursa'dan 400 bin başvuru yapıldı. Yapılan başvurulardan ise yaklaşık 40 bin yapı için ücret ödemesi yapılıp 'yapı kayıt belgesi' alındı...

Bursa Hasanağalılara imar müjdesi!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Hasanağa Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Bozbey, bölgede yaşanan imar meselesine dair müjde verdi. 

Bursa'da imar barışı konuşuldu!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Türkiye’de yaklaşık 13 milyon kişiyi yakından ilgilendiren imar barışı konusu ele alındı. 

Down Town Bursa nerede?

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Down Town Bursa projesinde alışveriş alanları, residence, ofis, otel ve müze yer alıyor. Peki Down Town Bursa nerede?

Bursa Hasanağalı imarı Haberi

Bursa Hasanağalı imarı

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Hasanağa Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Bölgede yaşan vatandaşlara imar müjdesi veren Bozbey, “Yıl sonuna kadar imar çalışmalarımızı tamamlayarak, bölge sakinlerinin tapularını teslim edeceğiz” diye konuştu.

Milliyet'te yer alan habere göre, Başkan Bozbey, “Başkan Burada” projesi kapsamında makamını her hafta Nilüfer’in bir mahallesine taşıyarak vatandaşlarla bire bir görüşüyor. Bozbey’in bu haftaki durağı Hasanağa Mahallesi oldu.

Esnafı ziyaret eden Başkan Bozbey, Hasanağa’nın, Nilüfer’in 15 bin nüfuslu köklü mahallelerinden biri olduğunu söyledi. Bölgeye gereken değeri verdiklerini belirten Bozbey, imar çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı.

2018 yılı sonuna kadar çalışmaların tamamlanacağını vurgulayan Başkan Bozbey, “İmar çalışmaları sırasında yapılan itirazları çözdük. Şu an tapu kadastro aşamasındayız. Yıl sonuna kadar imar çalışmalarımızı tamamlayarak, bölge sakinlerinin tapularını teslim edeceğiz.”...