19 / 04 / 2024

Bursa Hümahatun tapu

Bursa Hümahatun tapu

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Hümahatun Evleri projesindeki daireler için kat irtifakı tapuları imzalandı. 

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı ile seyahat süresi 2 saat 15 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası seyahat süresinin 2 saat 15 dakika olacağını söyledi. İşte hattaki son durum...

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Bursa'da kentsel dönüşüm projesindeki 30 bin tapu hak sahiplerine verilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm projesi hız kesmeden sürdürülüyor. Proje kapsamında 30 bin konut inşa edilecek.

Adil Karaismailoğlu'dan Bursa hızlı tren açıklaması!

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Bursa hızlı tren hattı ihalesine ilişkin iddialar hakkında açıklama yaptı.

Bursa'daki hızlı tren projelerinde son durum ne?

Olaycom yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde Bursa'daki hızlı treni ve Gemlik trenini kaleme aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın 'Hızlı tren engeli aştı, hızlandırılmış inşaat başlıyor: Bu defa olacak mı?' başlıklı yazısı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Bursa'da kentsel dönüşüm ve millet bahçesi çalışmaları hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın yeniden yeşil imajına kavuşması için çalışmalarını hızlandırdı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa Tophane'de dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi başkenti olan Tophane'nin kimliğini öne çıkarmak için dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. 

Bursa'da dublörlü tapu dolandırıcılığı operasyonunda 8 kişi tutuklandı!

Bursa ve Edirne'de, tapu sahiplerine benzer kişileri "dublör" olarak kullanıp gayrimenkullerin satışını yaptığı  tespit edilen 8 zanlı tutuklandı.

Bursa Hümahatun tapu Haberi

Bursa Hümahatun tapu

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde uygulama imar planlarının onaylanması ile inşaat çalışmalarına başlanan  Mevlana-Ulus Hümahatun Evleri’nin mimari projelerin onaylanması ile birlikte de bağımsız bölümlere ait kat irtifak tapularının hazırlanması için Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’ne başvuru yapıldı. 

Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm hamlesinin öncü çalışması olan ve inşasında önemli mesafe kat edilen Mevlana-Ulus Hümahatun Evleri projesinin kat irtifakı tapuları, yapılan başvurular neticesinde hazırlandı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile Bursa Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Vekili Feridun Yörük tarafından tapular imzalandı. 

Kat irtifakı tapuları çıkan, konut ve ticaret fonksiyonu olan 7347 adada yer alan 344 konut ve 67 dükkan ile 7350 adada yer alan 308 konut ve 64 dükkan inşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından hak sahiplerine...