19 / 04 / 2024

Bursa İbrahim Değirmenci

Bursa İbrahim Değirmenci

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ( BSMMMO ) organizasyonunda konuşan yeminli mali müşavir İbrahim Değirmenci, "Bazı bölgelerde bir arsa balonundan söz etmek mümkün" dedi.

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 5 Ekim'de satışa çıkarıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Bursa Orhaneli'de konutta talep patlaması yaşanıyor!

Olaycom yazarlarından Mustafa Özdal bugünkü yazısında Bursa Orhaneli'de konut piyasasını kaleme aldı.

Bursa Osmangazi'de 12.2 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Bursa 9. İcra Dairesi, Bursa Osmangazi'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 12 milyon 202 bin 374 TL bedelle satışa çıkardı.

Ebebek, 180. mağazasını Bursa Erikli’de hizmete açtı!

Yeni mağaza yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek, 180. mağazasını Bursa Erikli’de hizmete açtı...

Bursa Orhangazi'de 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi'de yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Kestel'de 5.5 milyon TL'ye yapılan otel çürüyor iddiası!

Bursa'da Kestel Belediyesi'nin 2018'de yaklaşık 5,5 milyon TL harcayarak inşa ettiği 51 odalı otel çürüyor. CHP Kestel ilçe Başkanı Hatice Doğan, binanın Kestel halkının faydalanacağı bir şekilde değerlendirilmesini istedi. 

Bursa Osmangazi'de 4.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Alemdar Mahallesi'nde 4 milyon 720 bin 621 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 23 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Değirmenci Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenci Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Oya Değirmenci tarafından kuruldu. 

Bursa Osmangazi'de 100 metruk bina yıkıldı! 

Bursa Osmangazi'de, uyuşturucu bağımlılarının mesken haline getirdikleri metruk binalar yıkılıyor. 2019 yılında 100 metruk binanın yıkımı gerçekleşti...

Bursa Kestel'de 3.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

DSİ I. Bölge Müdürlüğü Bursa Kestel'de yer alan gayrimenkulü 3 milyon 276 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Osmangazi'de 9.8 milyon TL'ye satılık 2 adet arsa!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğü, Bursa Osmangazi'de yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 869 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Bursa Osmangazi'de 5.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa Osmangazi'de yer alan arsayı 5 milyon 546 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Karacabey'de arsalar değerlenecek!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek olan otoyol Bursa’nın Karacabey ilçesine değer katacak. 

Bursa İbrahim Değirmenci Haberi

Bursa İbrahim Değirmenci

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) organizasyonunda konuşan yeminli mali müşavir İbrahim Değirmenci, 'İnşaat Sektöründe Muhasebe ve Vergi Uygulamaları' üzerine bilgi verdi. TÜRMOB Genel Saymanı Ülkü Sönmez yeni yıl itibariyle uygulamaya geçirilecek olan 'E-Birlik Projesi' hakkında konuşma yaptı. 


İbrahim Değirmenci, "İnşaat sektörü Türk ekonomisinde çok büyük paya sahip. Bu sektör doğrudan ve dolaylı yoldan hemen hemen tüm sektörleri etkilemektedir. Diğer taı aftan istihdam ağırlıklı olması nedeniyle de işsizlik sorununun önlenmesinde ciddi katkıları bulunmaktadır. İnşaat sektörünün genel ekonomi içindeki ağulığı dikkate alınarak, muhasebe ve vergi sorunlarının da tartışılarak çözümlenmesi gerekli" dedi. 


ARTIŞ ARSA MALİYETİNDE 

Konut fiyatlarında önemli maliyet unsunı olan arsa maliyetlerindeki artışın pek dikkate alınmadığını söyleyen Değirmenci, "Halbuki asıl artış sektöıdeki en büyük girdi olan arsa maliyetlerinden kaynaklanmaktadır. Bu açıdan bakıldığında...