25 / 04 / 2024

bursa il müdürü Eyüp Gül

bursa il müdürü Eyüp Gül

Bursa Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül kimdir? Eyüp Gül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Eyüp Gül ne zamandan beri, Bursa Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü'den son dakika uyarısı: Konut satıp mevduata yatırmak mantıklı değil! 

İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü, konut sektöründe merak edilenlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Konut fiyatlarında artış beklediklerini aktaran Ülkü, 'Konut satıp mevduata yatırmak mantıklı mı?' sorusunu da yanıtladı. İşte o açıklamalar...

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürüten Yaşar Altıparmak, şirketin genel müdürü oldu...

Şişli Etfal Hastanesi kapanacak mı? İl Sağlık Müdürü açıkladı!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Şişli Etfal Hastanesi hakkında açıklama yaptı. Memişoğlu, "Şişli Etfal'i kültür olarak aynı şekilde devam ettireceğiz, bu bölgede sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi. 

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü binası yıkıldı!

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü'nün binası 7 milyon liraya yeniden inşa ediliyor. 50 yılı aşkın süredir kullanılan Bayındırlık binası, 10 günde özel ekiplerce yıkıldı.

Bursa Çimento Genel Müdürü görevden ayrıldı!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş., Genel Müdür Mürsel Öztürk'ün 30 Mart 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, karşılıklı mutabakatla görevinden ayrılacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa İl Müdürlüğü yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü'nün binası 7 milyon liraya yeniden inşa ediliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından aynı yerde iki katı yer altında olmak üzere 5 katlı olarak inşa edilecek yeni binanın 1.5 yıl içerisinde teslim edilmesi plan

Çevre Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü binası için ihale düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü Hizmet Binası Yapımı İşi için açılan ihaleyi 7 milyon 830 bin liralık teklif veren Şakir Aksu İnşaat kazandı.

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü’nde dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü’nde dönüşüm başladı. Stadyum Caddesi’ndeki mevcut binalarının yıkımı sessiz sedasız sürerken, planlara göre yeni binalar zemin+4 kat olarak yapılacak.

bursa il müdürü Eyüp Gül Haberi

bursa il müdürü Eyüp Gül

Eyüp Gül kimdir?

1975 yılı Elazığ doğumlu Eyup GÜL, ilk, orta ve lise öğrenimini Elazığ'da, üniversite öğrenimini 1996 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde, yüksek lisansını Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır.

1997 yılında Tunceli Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü‘ne İnşaat Mühendisi olarak atanmış olup, 2002-2008 yılları arasında aynı kurumda Proje Şube Müdürlüğü Vekilliği yaptıktan sonra 2008 yılında Bitlis Bayındırlık ve İskân Müdürü, 2010 yılında da Kayseri Bayındırlık ve İskân Müdürü olarak atanmıştır. 


Temmuz 2011 tarihinde Çevre Şehircilik Bakanlığı Müşaviri olmuş ve 17 Ekim 2011 tarihinden itibaren de Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili olarak görev yapmaktadır. 


Evli ve 2 çocuk...