19 / 04 / 2024

Bursa İnşaat Fuarı

Bursa İnşaat Fuarı

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

Bursa Yapı Fuarı 18 Nisan'da kapılarını açacak!

Bursa’da, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kalbinin atacağı Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı’ 18-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 

Bursa Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı 11 Nisan'da!

Bursa'da 11 Nisan'da eş zamanlı olarak düzenlenecek "Rising City Gayrimenkul" ile "İnşaat ve Dekorasyon" fuarları, inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturacak. 

Bursa'da inşaat fuarı devam ediyor!

Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı devam ediyor. Fuarda, Osmangazi Belediyesi standında sergilenen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin dev maketi ziyaretçi akınına uğradı.

Osmangazi Belediyesi Bursa İnşaat Fuarı’na damga vurdu!

Osmangazi Belediyesi Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na damga vurdu. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projeleri görücüye çıktı.

İnşaat sektöründe yabancı yatırımcı isteği!

15'inci Bursa İnşaat ve 2. Rising City Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gülmez ve Umman Ticaret Odası’nın heyet başkanı Awad Al Mayasi sektörle ilgi bilgi verdi.

Bursa'ya dev gökdelen projesi!

Bursa İnşaat Fuarı gerçekleşti. Fuarda, bölgede inşa edilecek 126 metrelik gökdelenin maketi tanıtıldı. SKY Group Pazarlama İs Geliştirme Direktörü Tolga Bora Şahin, projeyle ilgili detayları anlattı.

Bursa İnşaat Fuarı’nda Osmangazi standına büyük ilgi!

Bursa’da düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na Osmangazi Belediyesi de katıldı. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin standı büyük ilgi gördü.

Bursa Rising City Gayrimenkul ile 15. İnşaat Fuarı 19 Nisan'da!

Bursa'da düzenlenecek olan Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı eş zamanlı olarak 19 Nisan'da kapılarını açıyor.

Bursa İnşaat Fuarı'nda yabancıya konut satışı artacak!

İNŞAAT Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Adil Gökçadır, beraberindeki heyetle BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Bursa Yıldırım'ın vizyon projeleri görücüye çıktı!

14. Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı'nı ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, stantları ziyaret ederek sektördeki son gelişmeleri yakından inceledi.

Yapıloji, Bursa İnşaat Fuarı'na katıldı!

Danfoss’un bayilerinden Yapıloji, 6-10 Nisan tarihleri arasında Bursa İnşaat Fuarı 2016’ya katıldı. Danfoss, fuarda iş ortağı Yapıloji’ye termostatik radyatör vanası ve oda termostatı stantları ile destek verdi.

Mehmet Kurt: Bursa'da eskiye nazaran kaliteli projeler var!

Lik Yapı İnşaat Madencilik Sahibi Mehmet Kurt, tahminlerinin üzerinde bir yoğunluk yaşadıklarını belirtti. Kurt,"İnşaat sektörü açısından da Bursa'da eskiye nazaran yeni firmalar, kaliteli projeler, donanımlı projeler var" dedi

Bursa İnşaat Fuarı'na beklenenin üzerinde katılım gerçekleşti!

Bursa İnşaat Fuar'ına bu yıl ilk defa katıldıklarını söyleyen İnşaat Mühendislik Firması Sahibi Ömer Kumova beklentilerinin üzerinde katılım gördüklerini açıkladı. Kumova, önümüzdeki yıllarda daha çok katılım olacağını öngördü.

Kentsel dönüşüm Bursa'da konut arzını arttıracak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, hedeflerinin Bursa’da konut talep ve arzını başa baş götürmek olduğunu ifade ederek, “Bursa’da konut arzı ancak kentsel dönüşüm ile artacaktır” dedi.

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021'de!

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Özbekistan'daki inşaat fuarına Türk damgası!

Özbekistan'daki 21. Uluslararası İnşaat Fuarı'nda 30'a yakın ülke temsil edildi. Etkinlikte Türk iş adamları projeleriyle dikkat çekti...

12'nci Uluslararası İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Kazakistan'da Türkiye'den 14 firmanın da katıldığı 12. Uluslararası İnşaat Fuarı "SmartCity 2019" ve "Kaztraffic 2019" başladı.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Gaziantep BUİLDEAST Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

Gaziantep'te kincisi düzenlenecek BUİLDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri fuarı bugün kapılarını açıyor.

Samsun 5'inci İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek Samsun 5'inci İnşaat Fuarı TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi kapılarını açıyor.

Uzbekbuild-2019 Türk Yapı İnşaat Fuarı başladı!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen "Uzbekbuild-2019" Türk Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuara inşaat ve inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren 40'tan fazla Türk şirketi katıldı.

Ortadoğu İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Ortadoğu İnşaat Fuarı, 82 firmanın katılımıyla bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 9. kez gerçekleştiriliyor.

9'uncu Ortadoğu İnşaat Fuarı açıldı!

9. Ortadoğu İnşaat Fuarı düzenlenen törenle açıldı. Fuarda, yapı malzemeleri, elektrik sistemleri, asansör, iş ve inşaat malzemeleri, doğal gaz, ısıtma, soğutma, havalandırma, tesisat gibi malzemeler görücüye çıktı.

Bursa İnşaat Fuarı Haberi

Bursa İnşaat Fuarı

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (RUMELİSİAD) birlikte gerçekleştirdiği organizasyonla Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi Beton-Çimento ve Zemin Kaplama Teknolojisi, Mimari Yapı Teknik Ressamlığı, Yapı Yalıtım bölümlerinde eğitim gören 100’ü aşkın öğrenci, 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırlandı. Fuara katılan öğrenciler sektördeki son yenilikleri yerinde inceleme fırsatı buldu.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, inşaatın konut, hastane, sanayi, yol, köprü gibi bir çok alanda çalışma imkanı sunan bereketli bir sektör olduğunu belirterek, bu bölümü seçen öğrencileri tebrik etti. İmsiad olarak öğrencilerle daha sık bir araya gelmeyi hedeflediklerini söyleyen Andıç, "Sizlerle bir araya gelerek, mesleki tecrübelerimizi sizlere aktarmayı istiyoruz. Sizlerin gelecekte, meslek hayatlarınızda başarılı olmanız için...