20 / 04 / 2024

bursa kaçak yapı yıkımları 

bursa kaçak yapı yıkımları 

Bursa İnegöl Belediyesi, ilçe genelinde farklı mahallerde bulunan 8 yapının yıkım işlemlerini gerçekleştirdi.

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri çevre yolunda inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de tarım arazisi üzerinde inşa edilmeye çalışan yapı yıkıldı! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, ilçede tarım alanı üzerine inşası yapılan yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa'da kaçak yapılara geçit yok!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karacabey Belediyesi, İmar Kanunlarına muhalefet ederek kamu alanlarını işgal eden, çevreyi ve doğayı tahrip edenlerle mücadeleye mevzuatlar çerçevesinde aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilçedeki kaçak yapılar da yıkılıyor.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Yaylacık Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri çevre yolunda inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

Bursa İnegöl'de kaçak yapıların yıkımı gündemde!

Bursa İnegöl Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi ikinci oturum toplantısı Pazartesi günü yapıldı. 7 gündem maddesiyle açılan mecliste, kaçak yapıların yıkımında encümen kararı alındı.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kaçak yapıların yıkılmasıyla ilgili alınan karar ile Nilüfer Belediye Encümeni de, belirlenen binaların yıkımı gerçekleşti.

İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleyi sürdürüyor. Yunuseli Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen binanın yıkımı gerçekleşti.

Bursa'da kaçak yapıya geçit yok!

Kaçak yapıyla mücadeleye hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Belediyesi tarafından kaçak olarak yaptırılan binayı mühürledi.

Bursa Alanyurt'ta kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından kaçak yapılarla mücadelelere devam ediliyor. Alanyurt bölgesinde ve organize sanayi bölgesinde yıkım çalışmaları tamamlandı.

Bursa'da kaçak yapılaşmaya İHA'lı önlem!

Bursa'da kaçak yapılaşmaya karşı insansız hava aracıyla kontroller sağlanıyor. Türkiye’de İlk defa kurulan Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Dairesi Başkanlığı’nın Daire Başkanı M. Kürşat Gürsoy, kaçak yapılaşmaya karşı alınan önlemleri anlattı.

bursa kaçak yapı yıkımları  Haberi

bursa kaçak yapı yıkımları 

Bursa'ya bağlı İnegöl ilçesinde farklı mahallelerde tespit edilen 8 kaçak yapıdan 6’sı, yapılan uyarılar üzerine vatandaşlar tarafından yıkıldı. Milliyet'te yer alan habere göre; 2 kaçak yapı ise tüm uyarılara rağmen kaldırılmayınca İnegöl Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Bir yandan daha estetik ve modern bir kent oluşturmak adına çalışmalarına devam eden İnegöl Belediyesi, diğer yandan da kaçak yapıyla mücadelesine devan ediyor. Şehrin mimarisini olumsuz etkilediği gibi kontrolsüz şekilde yapıldığı için tehlike de arz eden kaçak yapılar, bir bir tespit edilerek yıkılıyor.

Kaçak yapıyla mücadeleye izin verilmeyeceğini hemen her fırsatta ifade edilirken, bu kapsamda kanun dışı tüm yapılarla ilgili de incele eleyip sık dokuyan ve denetimleri sıklaştıran İnegöl Belediyesi, uygunsuz yapılarla ilgili bugüne kadar çok sayıda yıkım gerçekleştirdi. Kaçak yapılarla ilgili öncelikle tespit...