29 / 03 / 2024

Bursa kaçak yıkım

Bursa kaçak yıkım

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Uludağ eteklerinde bulunan Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen ev yıkıldı.

Bursa'da kaçak yapıların yıkımları devam ediyor!

YILDIRIM Belediye ekipleri tarafından önceden tespit edilen Arabayatağı, Hacivat ve Anadolu mahallelerindeki kaçak yapılar yıkıldı...

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

Assos'taki kaçak tesis için yıkım kararı!

Çanakkale Assos'ta hayata geçirilen kaçak plaj tesisinin, yıkımı için karar verildi...

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Çeşme'de kaçak rezidans yıkımı ertelendi!

CHP Meclis üyesi Aybars Yıldırım'ın Çeşme'de kaçak inşaat ettiği rezidansın yıkımı yapılmadı.

Silivri'de kaçak 8 yapının yıkımı gerçekleştirildi! 

Silivri Belediyesi, Çayırdere Mahallesi'nde tarım arazisi üzerine inşa edilen 8 kaçak yapının yıkım işlemlerini tamamladı. 

Fethiye'deki kaçak villaların yıkımı için harekete geçildi!

Fethiye'de imar barışına uygun olmadan inşa edildiği ileri sürülen kaçak inşaatlar yıkılıyor. Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak olarak tespit edilen kaçak inşaatların yıkımı için harekete geçildi.

Bursa'da kaçak yapı yıkımında gerginlik!

Bursa Yıldırım'da kaçak bir yapının yıkımı esnasında yaşanan arbedede, polise mukavemette bulunduğu iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı.

Muratpaşa'da kaçak metruk binanın yıkımı gerçekleşti!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, ilçede bulunan metruk kaçak binaların yıkımına devam ediyor. 

Antalya Üçağız Yarımadası'ndaki villa için yıkım ve para cezası kararı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı 'Kekova' olarak da adlandırılan bölgedeki Üçağız Yarımadası'nda bulunan kaçak villa için, belediye tarafından yıkım ve 63 bin TL'ye yakın para cezası kararı alındı.

Arnavutköy'de gergin yıkım! 7 kaçak yapı yıkıldı!

Arnavutköy'de hisseli araziler üzerinde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti. Yaptığı ahırın yıkımına engel olmak isteyen bazı vatandaşlar ve polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Üçağız Yarımadası'ndaki kaçak villa için yıkım kararı alındı!

Antalya'nın Üçağız Yarımadası'nda, bir İngiliz tarafından İmar Barışı kapsamında Yapı Kayıt Belgesi alınıp inşa edilen kaçak villa için yıkım kararı alındı. 

Bursa kaçak yıkım Haberi

Bursa kaçak yıkım

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde Yiğitali Mahallesi’nde bulunan kaçak evi yıktı.

Bursa Olay Gazetesi'nde yer alan habere göre, kaçak yapılaşmayla mücadele veren Osmangazi Belediyesi, imar barışını fırsata çevirenlerin evlerini tek tek yıkıyor. 

Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından orman arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen ruhsatsız evin yıkımı tamamlandı. Belediye yetkilileri kaçak evin 2018 yılı içerisinde inşa edildiği için İmar Barışı kapsamı dışında kaldığını...