26 / 04 / 2024

Bursa Karacabey altyapısı

Bursa Karacabey altyapısı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 85 mahallede süren alt yapı çalışmalarının daha da hızlandırılacağını açıkladı. Belediye Başkanı Ali Özkan, "Karacabey 85 mahallesi ile bütünleşerek modern bir şehir olacak” dedi.

TOKİ Bursa Karacabey 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 12 soruda TOKİ Bursa Karacabey!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Karacabey projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Bursa 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Bursa Karacabey'de satılık arsa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bursa Karacabey Belediyesi, Bursa ili, Karacabey ilçesi, Hürriyet Mahallesi'nde yer alan 146 bin 185 metrekarelik arsayı satıyor...

Bursa Karacabey için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili, Karacabey ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Bursa Karacabey'de 33.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Karacabey Belediye Başkanlığı, Bursa Karacabey Hürriyet Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 33 milyon 119 bin 164 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Karacabey'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Karacabey Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak muhtarlık tarafından bildirilen binanın yıkımını gerçekleştirdi.

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

Adana'daki sahra hastanesinin altyapısı tamamlandı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'da inşa edilen sahra hastanesinin altyapısında sona gelindiğini duyurdu...

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Bursa Karacabey'de 24 metruk bina yıkılacak!

Bursa Karacabey Belediyesi, ilçede bulunan çeşitli metruk binaların yıkım çalışmaları başladı. Bölgedeki 24 binanın yıkımı bu ay tamamlanacak.

Ankara Şehir Hastanesi'nin teknoloji altyapısında Türk Telekom imzası!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel iş birliği projelerinden olan Bilkent’teki Ankara Şehir Hastanesi’nin tüm bilgi teknolojileri altyapısı, Türk Telekom Grubu tarafından yapıldı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

Türkiye'nin ulaşım altyapısına 509 milyar TL yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklama, Türkiye'nin ulaşım altyapısının güçlendirilerek dünyayla entegre olması için son 16 yılda 509 milyar TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Bursa Karacabey altyapısı Haberi

Bursa Karacabey altyapısı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 85 mahallede süren alt yapı çalışmalarının daha da hızlandırılacağını açıkladı.

250 kilometrelik yeni kanalizasyon ve içme suyu şebekesi için ihaleye çıkıldığını kaydeden Belediye Başkanı Ali Özkan, “İlçe merkezi ya da kırsal mahalle farkı gözetmeksizin, bütün vatandaşlarımız belediye hizmetlerine ziyadesiyle kavuşacak. Karacabey 85 mahallesi ile bütünleşerek modern bir şehir olacak” dedi.

Sultaniye Mahallesi’nde çalışmaları teftiş eden Özkan, vatandaşları a dinledi. Bölge çiftçisinin ülke ekonomisine önemli katkılar sunduğunu dile getiren Başkan Özkan, “Kırsal mahallelerimizde alt yapı çalışmalarında atağa geçiyoruz. Büyükşehir ile beraber modern Karacabey hedefine hızla ulaşılacak” şeklinde...