19 / 04 / 2024

Bursa Kavaklı Mahallesi

Bursa Kavaklı Mahallesi

Osmangazi Belediyesi tarafından Kavaklı Mahallesi’ne yapılan muhtarlık binası hizmete açıldı.Farklı mimarisiyle dikkat çeken muhtarlık binaları inşa eden Osmangazi Belediyesi, Kavaklı Mahallesi’ne de muhtarlık binası yaptı.

Bursa'nın o mahallesi için acil kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm vatandaşlar tarafından dört gözle bekleniyor. Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların taleplerini köşesinde kaleme aldı.

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı!

Yaşam Villaları Kavaklı, Çankaya İnşaat tarafından İstanbul ili, Silivri ilçesi, Kavaklı Mahallesi'nde konumlanıyor. Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı ile satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Beylikdüzü Kavaklı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı Mahallesi, 151 ada, 15 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı Mahallesi, 151 ada, 15 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü Kavaklı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı Mahallesi, 185 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü'nde 11 bin 558 metrekare arsa 80 milyon TL'ye icradan!

T.C. Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı Mahallesi, 325 ada 4 parselde yer alan arsayı satıyor...

Beylikdüzü'nde 12.9 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı bina!

T.C. Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı Mahallesi, 0 ada 560 parselde yer alan binayı 12 milyon 884 bin 157 TL'ye satıyor...

Bursa'da dönüşüm kapsamında 301 konut yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bursa Mevlana Mahallesi'nde depreme dayanıksız yapılar yıkıldı.

Bursa Kavaklı'da binalar kamulaştırılıyor!

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi'nde yer alan binaların kamulaştırma işlemleri devam ediyor. Belediye bu güne kadar 4,2 milyon TL kamulaştırma bedeli ödedi. 

Bursa Mevlana Mahallesi'nde yıkım başladı!

Bursa'nın Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Yıkıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı. 

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi 1/5000 plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı Mahallesi, 253 ada, 8 parsel, 525 ada, 17 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Bursa Kavaklı Mahallesi Haberi

Bursa Kavaklı Mahallesi

Osmangazi Belediyesi tarafından Kavaklı Mahallesi’ne yapılan muhtarlık binası hizmete açıldı. Farklı mimarisiyle dikkat çeken muhtarlık binaları inşa eden Osmangazi Belediyesi, Kavaklı Mahallesi’ne de muhtarlık binası yaptı. Tarihi surların dibinde 50 metrekarelik alan üzerine inşa edilen muhtarlık binasının açılışında konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Kavaklı muhtarımız, daha iyi hizmet vermek için bizden yeni bir muhtarlık binası talep etti. Yokuş Caddesi üzerinde, Tahtakale surlarının dibinde, tarihi dokuya uygun bir hizmet binası inşa ettik. Toplam 50 metrekarelik bir alan üzerinde yapılan düzenleme ile içerisinde mutfak tezgahı ve lavabosu bulunan muhtarlık binamız hayırlı olsun” dedi.

Belediye olarak muhtarlarla sürekli istişare halinde olduklarını ifade eden Dündar, “Muhtarlar bizim mesai arkadaşlarımız. Onların hizmet binası ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bunun karşılığını da hizmet olarak görüyoruz” diye konuştu. Kavaklı...