25 / 04 / 2024

Bursa kentsel projeler 2019

Bursa kentsel projeler 2019

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

Bursa'nın kentsel dönüşümünde düğüm çözüldü!

Bursa kentsel dönüşüme hızlı başladı. Yerinde dönüşümün neredeyse zorunlu hale geldiği kentte yenilenmenin kentsel dönüşümle gerçekleşmesi benimsendi. Bursa'nın kentsel dönüşümünde düğüm çözüldü.

Birel İnşaat Bursa'da kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Bursa Mudanya-Halitpaşa bölgesinde faaliyet gösteren Birel İnşaat, bu yıl iki kentsel dönüşüm projesine başlayacak. Firma, yılsonu cirosunda yüzde 40 büyüme hedefliyor.

Bursa Beton kentsel dönüşüm projelerinin tedarikçisi!

Bursa Beton kamu yatırımları ile kentsel dönüşüm projelerinin de önemli tedarikçisi olmaya hazırlanıyor. Bursa Beton, 22 santralde günlük 20 bin metreküpün üzerinde beton üretim kapasitesiyle faaliyet gösteriyor.

Bursa Esenevler'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Bursa Yıldırım Belediyesi yeni kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor. 125 hektarlık alanı dönüşüm projesinde olan Esenevler Mahallesi'nde plansız yapılaşmanın önüne geçilecek.

Bursa Yıldırım inşaatta altın çağını yaşıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ilçenin değerini katlıyor. Gerçekleşen konut projeleri, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Yıldırım, altın çağını yaşıyor.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bursa Yıldırım Sinandede Mahallesi'nde özel teşebbüs eli ile gerçekleştirilen kentsel dönüşüm temel atma töreni gerçekleştirildi.

Bursa Değirmenönü ve Karapınar'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin Değirmendim ve Karapınar mahallelerinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Projede 35 bin kişinin yaşadığı bölgede modern bir şehir ortaya çıkacak.

Bursa Değirmenönü ve Karapınar'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa'nın Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde 35 bin kişinin yaşadığı bölgede kentsel dönüşüm başlıyor.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüme hazır!

Bursa Akpınar Mahallesi için daha öncede adım atılan kentsel dönüşüm projesinde imzalar atılmaya başlandı. Projede anlaşmaya varılıyor.

Bursa'daki dev kentsel dönüşüm için önemli adım!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi kararı ile kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor. Bursa Akpınar'da Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı.

Bursa Gemlik'teki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Bursa'nın Gemlik ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ve deprem riskine ilişkin soru önergesi hazırladı. İrgil sorularını Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a sordu..

Mehmet Albayrak, Bursa'daki kentsel dönüşümü eleştirdi!

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca ve İl Yönetimini ağırlayan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirdi.

Bursa Akpınar Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin ruhsatı verildi!

Bursa Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Bilgilendirme ofisinin ruhsatı Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından verildi.

Bursa kentsel projeler 2019 Haberi

Bursa kentsel projeler 2019

Ulaşımdan altyapıya, çevreden üstyapı yatırımlarına kadar akıllı şehirciliğin ön planda tutulduğu adımları kararlılıklağa göre atan Bursa Büyükşehir Belediyesi, bu alanda da bir ilke imza, İlk akıllı şehircilik ve inovasyon dairesi başkanlığı'nı kurdu. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; bölgenin problemlerini çözmek, vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak için kaynakları etkin ve verimli kullanmak adına akıllı şehir projeleri hazırlanıyor. Dünyada 10 ülke ve 19 şehri kapsayan Birleşik Krallık Hükümeti tarafından verilen Refah Fonu'na Türkiye'den İstanbul ve Ankara ile birlikte Bursa da yer aldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye için ayrılan 10 Milyon Pound bütçeden Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm temalı 2 proje için 3,2 Milyon Pound, yaklaşık 22 Milyon Lira hibe aldı. Hibe alan projenin süresi 24 ay olarak açıklanırken, akıllı şehir projesine göre; mevcut durum...