16 / 04 / 2024

bursa Kestel Büyük Sanayi Sitesi

bursa Kestel Büyük Sanayi Sitesi

350 Hektar arazide doğal gazı, arıtma tesisleri, yağmur suyu ve dere ıslahı gibi altyapı çalışmaları yaklaşık 100 milyon lira bedelle hayat bulacak olan dev tesis 23 sektörden, 3 bin esnaf ve sanatkara hizmet verecek.

Kestel Büyük Sanayi Sitesi ihalesi 15 Ocak'ta!

Bursa’daki esnaf ve sanatkârların şehir içindeki iptidai iş yerlerinden modern bir sanayi sitesine taşınması için başlattılan Kestel Çataltepe’deki Büyük Sanayi Sitesi’nin ikinci etap ihalesi 15 Ocakta yapılıyor.

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e kentsel dönüşüm desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. Proje dahilinde ilçede yıkımlar başladı. 

Bursa'nın en büyük kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Geçirdiği koronavirüs hastalığı nedeniyle bir süredir dinlenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kentsel dönüşüm çalışmaları için sahaya iniyor.

Bursa Büyükşehir 660 kiracısından kira almayacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, tam kapanma kararı nedeniyle kepenk indirecek olan esnafından kapalı kaldıkları süre boyunca kira almamaya karar verdi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi tam kapanmada kira almayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tam kapanma döneminde kent genelinde yapılacak yardımları açıkladı. Aktaş bu dönemde kiracılardan kira tahsilatı yapılmayacağını dile getirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa'da büyük dönüşüm hız kesmiyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 600 bin konutun bulunduğu şehirde riskli 70 bin konut tespit edildiğini, şehrin geleceğini tehlikeye atmadan kentsel dönüşümü rantsal dönüşüme çevirmeden 6-7 mahallede acil 20 bin konutla ilgili çalışma başlattıklarını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Bursa Büyükşehir Belediyesinden esnafa kira desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, esnafa yönelik, gıda yardımı, belediye alacaklarının ertelenmesi, kira muafiyeti, esnafa ait mesken su faturalarında yüzde 50 indirim gibi pek çok uygulamayı hayata geçirdi.

Bursa Büyükşehir'den kira ücretlerinde yüzde 50 indirim!

Bursa Büyükşehir Belediyesi açıkladığı üçüncü destek paketiyle tüm belediye kiracılarının kira ücretlerinde yüzde 50 indirime gittiklerini duyurdu.

Bursa Büyükşehir'den kiracılarına kira desteği!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı yazılı açıklamada, "İş yerini kapatmak durumunda kalan belediye kiracılarımızdan kısıtlılık süresi bitene kadar kira ve işgaliye ücretlerini almayacağız" ifadelerini kullandı.

Bursa Büyükşehir Meclisi'nin gündeminde imar var!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda 1050 konutlarla ilgili olarak Bakanlık'ın hazırladığı projenin detayları anlatıldı.

bursa Kestel Büyük Sanayi Sitesi Haberi

bursa Kestel Büyük Sanayi Sitesi


Bursa valisi Münir Karaloğlu  Bursa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak ile birlikte BESOB Kestel Büyük Sanayi Sitesi inşaatında incelemelerde bulundu. 350 Hektar arazide doğal gazı, arıtma tesisleri, yağmur suyu ve dere ıslahı gibi altyapı çalışmaları yaklaşık 100 milyon lira bedelle hayat bulacak olan dev tesis 23 sektörden, 3 bin esnaf ve sanatkara hizmet verecek. 


Ticari faaliyetini sürdüren esnafı bir çatı altında toplamayı hedefleyen proje inşaatında incelemede bulunan Vali Karaloğlu, "Bursa yıllardır, pek çok noktadan iş ve aş için gelen insanların gözde merkezi. Bu cazibesi akabinde bir takım sorunları da beraberinde getiriyor. İnşallah en kısa sürede inşaatı tamamlandığında esnafımızın bereket merkezi olacak bu komplike tesis, hali hazırda şehir ile iç içe girmiş bir görüntü arz eden esnafımıza ve...