27 / 04 / 2024

bursa konut satışı

bursa konut satışı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bursa Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,7 oranında artarak 4 bin 911'e ulaştı.

Bursa'da Nisan ayında konut satışları arttı!

Bursa'da 2017 nisan ayı konut satışları, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 18,9 oranında artarak 4 bin 970 olarak kaydedildi.

Bursalılar'ın sıfır konuta ilgisi arttı!

Olay Bursa Gazetesi köşe yazarı olan Feridun Eyüpoğlu bugünkü yazısında, bölgedeki konut satış verileri değerlendirdi. İşte o haber..

Bursa'daki fuarlar konut satışlarını artırdı!

19-23 Nisan'da gerçekleşen Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarları'nın bölgeye etkisini BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Tüyap genel Müdürü İlhan Ersözlü değerlendirdi.

İnşaat sektöründe yabancı yatırımcı isteği!

15'inci Bursa İnşaat ve 2. Rising City Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gülmez ve Umman Ticaret Odası’nın heyet başkanı Awad Al Mayasi sektörle ilgi bilgi verdi.

Bursa konut satışında zirvede!

TÜİK’in açıkladığı son raporlarda da Bursa konut satışlarıyla damgasını vurdu. Son yıllarda inşaat sektöründe büyük ölçüde büyüme kaydeden Bursa konut satışlarıyla sektöre ivme katmaya devam ediyor.

Bursa'da konut fiyatları yüzde 25 arttı!

Bursa'da konut fiyatlarında yüzde 25, konut kiralarında ise yüzde 30-35'e varan artış gözlemlendi. Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Çelebi, bölgede kentsel dönüşüm etkinin olduğunu söyledi.

Bursa'da Ocak 2017'de 3 bin 942 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Bursa Bölge Müdürlüğü, Bursa'da 2017 Ocak ayı konut satışları hakkında açıklama yaptı. Bursa'da konut satışları 2017 Ocak ayında, 2016 Ocak ayına göre yüzde 9,8 oranında arttı.

Bursa'da ipotekli konut satışları arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verileri göre, Bursa'nın en çok konut satılan ilçesi Nilüfer oldu. Bölgede ipotekli satışların 2015 verilerine göre arttığı görüldü.

Bursa'da ipotekli konut satışı arttı!

TÜİK Bursa Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, satışı yapılan 5 bin 724 konuttan 2 bin 939'u ilk el, 2 bin 785'i ise ikinci il satış olarak gerçekleşti.

Bursa'da inşaat sektörü canlı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSIAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, 2016 yılı konut satış verileri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gökçadır, yüzde 4,6'lık artışın inşaat sektöründeki dinamizmin göstergesi olduğunu söyledi.

Namık Ziya Mescioğlu: Bursa konut satışında gelişiyor!

Konut satış sayısının bir önceki yıla göre yüzde 10,6 artışla 1 milyon 289 bin 320 olduğu verilere göre Bursa en çok konut satılan il sıralamasında 5. oldu.

Bursa yabancılara konut satışı sıralamasında üçüncü oldu!

TÜIK verilerine göre, Bursa yabancılara konut satışı sıralamasında üçüncü sırada yer aldı. TÜIK verilerine göre, Türkiye'de yabancılara konut satışı, geçen yılın aynı ayına göre ekimde yüzde 23,8 artarak 2 bin 236 oldu.

Bursa, Konut Satış İstatistikleri'ne göre 2013 yılında ilk sırada!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Adil Gökçadır, Konut Satış İstatistikleri'ne göre 2013 yılında Bursa'nın ilk sırada olduğunu belirterek, Bursa'nın beklenenden hızlı büyüdüğünü söyledi.

İki ildeki 13 adet konut satılıyor! Ev alacaklar hemen bu tarihlere bakın!

Balıkesir'de ve Bursa'da 13 adet konut satılıyor. Peki iki ilde satışa sunulan konutların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Bursa'da konut satışları ne durumda? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan şubat ayı konut satış verileri hakkında değerlendirme yapan İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, Bursa'da konut satışlarının negatif ayrıştığını dile getirdi. 

Bursa'da 2020'de 144 bin konut satıldı!

Bursa'da 2020'de 144 bin konut satıldı. Satışlarda aslan payı 38 bin 195 konut satışı ile Nilüfer'de. Peki 2021'in ilk ayında Bursa'da konut satışları ne oldu?

Bursa'da 2020 Şubat'ta 4 bin 477 konut satıldı! 

Bursa'da Şubat ayında 4 bin 477 konutun satıldı. TÜİK Bursa Bölge Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, geçen yılın aynı dönemine göre konut satışlarında yüzde 48,3 artış meydana geldi...

Bursa’da konut satışları 2020'de yüzde 100 arttı!

Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, Bursa'da konut satışlarının geçen yıla göre yüzde 100 arttığını belirtti. Çelebi, kiraların ise ilerleyen aylarda zamlanacağını ifade etti...

Bursa en çok konut satışında beşinci sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre 2018 yılında bir önceki yıla göre konut satışları açıklandı. Bursa satılan 51 bin 362 konut ile beşinci sırada yer aldı.

Eskişehir'de konut satışları yüzde 10 azaldı!

TÜİK Bursa Bölge Müdürlüğü konut satış verilerini açıkladı. Buna göre, Eskişehir'de 2018 yılında  yıllık toplam konut sayısı bir önceki yıla göre yüzde 10,1 düştü.

Bursa'da konut satışlarında düşüş yaşandı!

Bursa'da, Şubat ayında konut satışında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5 düşüş görüldü 

Bursa'da konut satışları azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2017 yılı Kasım ayı Konut satış verilerini yayınladı. Yayınlanan verilere göre Bursa'da konut satışları azaldı.

Küçük şehirlerde konut satışları arttı!

Gayrimenkul sektörünün bu yıl 3. çeyrekte ihracat performansı arttı. Konut satışları, Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerde yavaşlarken Bursa gibi daha küçük şehirlerde artış gösterdiği gözlemlendi.

Bursa'da konut satışları yüzde 13.7 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bursa Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,7 oranında artarak 4 bin 911'e ulaştı.

Konut satışları iyiye gidiyor!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan Nadir Tülek bugünkü yazısında, inşaar sektörünü ve konut satışlarını değerlendirdi. İşte o haber...

Bursa'da Nisan ayında konut satışları arttı!

Bursa'da 2017 nisan ayı konut satışları, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 18,9 oranında artarak 4 bin 970 olarak kaydedildi.

bursa konut satışı Haberi

bursa konut satışı

Bursa'da 2017 yılı mayıs ayı konut satışları, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,7 oranında artarak 4 bin 911 oldu.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bursa Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, konut satışlarının 2 bin 501'i yeni, 2 bin 410'u ise ikinci el satış olarak gerçekleşti.


Bursa'da satışı yapılan 4 bin 911 konuttan ipotekli satışlar, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 28,5 artarak, 2 bin 18, diğer satışlar da yüzde 5,3 artarak 2 bin 893 olarak gerçekleşti.


Kentte ipotekli satış yapılan 2 bin 18 konutun bin 141'i ilk satış, 877'si ise ikinci el satış oldu.


Ayrıca, 2017 mayıs ayında Bursa'da 120 konut, yabancılara...