28 / 03 / 2024

Bursa Malcılar Fabrikası arsası

Bursa Malcılar Fabrikası arsası

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Sıcaksu Kentsel Dönüşüm Projesi için Malcılar Fabrikası'na 21 milyon lira ödediklerini belirterek, "Mahkemeden çıkacak kararla birlikte fabrikayı yıkacağız" dedi.

İBB, Bayrampaşa'daki 37 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor! 

İBB, İstanbul ili, Bayrampaşa ilçesi, Sağmalcılar Mahallesi, Köy Yanı Mevkiinde yer alan 37 adet dükkanı 3 yıl süreyle kiraya veriyor. İşte detaylar ve ihale tarihi... 

Bayrampaşa Sağmalcılar Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mahallesi, 15867, 15869, 22914, 22915, 22916, 24016, 24017 parsel sayılı taşınmazların tamamı ile 15737, 19170, 23085 parsellerin Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Tofaş'ın Bursa fabrikasında üretim 2 hafta duracak

Bursa'daki dev fabrikasında yaklaşık 7 bin çalışanı bulunan Tofaş iki hafta süreyle üretime ara verecek. Tofaş'ta üretim 16 Ocak'ta yeniden başlayacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Bayrampaşa Sağmalcılar kentsel dönüşüm amaçlı imar planı askıda!

Bayrampaşa ilçeleri, Sağmalcılar Mevkii, Kentsel Dönüşüm Amaçlı itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbullular dikkat! Beklenen o tarih belli oldu!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Bayrampaşa Sağmalcılar Millet Bahçesi projesinin ihalesini 22 Şubat 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Bursa Ecza Kooperatifi'nden 31.1 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Bursa Eczacılar Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale illerinde yer alan 7 gayrimenkulü 31 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Bursa'daki yapılar depreme hazırlanmalı!

Olay Gazetesi köşe yazarı Mustafa Özdal bugünkü köşesinde Bursa'daki yapıların depreme dayanıklılığını kaleme aldı. İşte Mustafa Özdal'ın 'Vatandaş gönül rahatlığıyla yeni konutta bile oturamayacak mı?' başlıklı yazısı...

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak olarak inşa edilen yapıların yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Yaylacık Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa'da konut satışları ne durumda? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan şubat ayı konut satış verileri hakkında değerlendirme yapan İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, Bursa'da konut satışlarının negatif ayrıştığını dile getirdi. 

Bayrampaşa Sağmalcılar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mevkii, Kentsel Dönüşüm Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Bursa Malcılar Fabrikası arsası Haberi

Bursa Malcılar Fabrikası arsası

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Sıcaksu Kentsel Dönüşüm Projesi için Malcılar Fabrikası’na 21 milyon lira ödediklerini belirterek, "Burada kamulaştırmalara harcadığımız para 80 milyon liraya yaklaştı. Mahkemeden çıkacak kararla birlikte Malcılar Fabrikası’nı yıkacağız" dedi. Mudanya Sahil Projesi’nin yeniden ihale edilip yer tesliminin yapıldığını ifade eden Başkan Altepe, çalışmaların kısa sürede başlayacağını, T2 projesiyle ilgili ise Danıştay’dan yakın zamanda cevap beklendiğini kaydetti.

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, çeşitli tartışmalarla birlikte gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni hükümetin hayırlı olması temennisinde bulunurken, "Bursa yeni kabinede güçlü şekilde temsil edilecektir. Beklentimiz bu şekilde. İnşallah bunda bir değişiklik olmaz. Büyükşehir Belediyemiz olarak Bursa ve dışında bizlere düşen görevleri en güzel şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Dünya gündemine gelme konusunda güzel mesafeler alındı" dedi.

MECLİSTE MUDANYA TARTIŞMASI

T2...