27 / 04 / 2024

bursa mevlana mahallesi kentsel dönüşüm

bursa mevlana mahallesi kentsel dönüşüm

Bursa Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları için hak sahipleri ile sözleşme imzaladı.

Bursa'daki dev kentsel dönüşümde düğmeye basıldı!

Bursa Yıldırım'da yapılacak olan dev kentsel dönüşüm başlıyor. Dönüşümün finansmanının yüzde yüzü de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından karşılanacak. Dönüşümün detaylarını Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz anlattı...

Gaziosmanpaşa'daki 71 bin 700 metrekarelik riskli alanın imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi, Riskli Alana (11A Bölgesi-7,17 Ha) İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bursa'nın o mahallesi için acil kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm vatandaşlar tarafından dört gözle bekleniyor. Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların taleplerini köşesinde kaleme aldı.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Mevlana Mahallesi, 3512 ada, 2 parselin bir kısmı ile güneyindeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

Gaziosmanpaşa'daki 382 bin 500 metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi, 38,25 ha.lık Rezerv Yapı Alanına (11B) ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

125 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! Arsa almak isteyenlere yeni yıl fırsatı! 

Yozgat ili Sırçalı Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Boğazlıyan ilçesi, Mevlana Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un o ilçesinde 3 adet 2+1 konut satılıyor! Ev alacaklar bu fırsatı kaçırmayın! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Mevlana Mahallesi'nde yer alan 3 adet 2+1 daireyi satıyor. Ev alacaklara büyük fırsat! Hemen bakın!

Kayseri'de uygun fiyata arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığından Mevlana Mahallesi'nde yer alan 594 metrekarelik taşınmaz uygun fiyata satışa sunuldu. Söz konusu parselin ihalesi 7 Eylül Çarşamba günü yapılacak. İşte detaylar...

Sancaktepe Mevlana Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Mevlana Mahallesi, 469 ada, 4 parsel ve 469 ada Rekreasyon Tescilli Alanın bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Bursa'da dönüşüm kapsamında 301 konut yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bursa Mevlana Mahallesi'nde depreme dayanıksız yapılar yıkıldı.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi (11-B), 38,25 ha.’lık Riskli Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Açıklama Raporu Değişikliği askıya çıktı.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

bursa mevlana mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

bursa mevlana mahallesi kentsel dönüşüm

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm hayata geçiyor. Milliyet'te yer alan habere göre; Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında anlaşmaya varılan hak sahipleri ile sözleşme imzaladı.

2 etaplı olmak üzere bin 250 konutun planlandığı ‘Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. etapta 650, 2. etapta ise 600 konut yer alacak. Eski yapıların yıkılıp yerine yenilerinin yapılacağı çalışma sistemi ile Yıldırım daha modern bir görünüme kavuşacak. Deprem riski olan bölgelerde sağlıksız ve güvensiz konutların yerine modern, güvenli ve sağlıklı konutların yer alacağı projeye hak sahipleri de yüzde 80’in üzerinde destek sağıyor. Kamu kaynakları ile yerinde gerçekleşecek dönüşüme Mart ayına kadar başlanması hedefleniyor.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI VE TOKİ İLE İŞBİRLİĞİ… 

Mevlana Mahallesi’ndeki Kentsel...