25 / 04 / 2024

bursa muhtarlık binası

bursa muhtarlık binası

Osmangazi Belediyesi tarafından Kavaklı Mahallesi’ne yapılan muhtarlık binası hizmete açıldı.Farklı mimarisiyle dikkat çeken muhtarlık binaları inşa eden Osmangazi Belediyesi, Kavaklı Mahallesi’ne de muhtarlık binası yaptı.

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı binası için kaçak iddiası!

Üsküdar Belediyesi, Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı verdiği tahliye kararının iptali üzerine başvuruda bulundu. Belediye yıllardır kullanılan muhtarlık binasının kaçak olduğunu öne sürdü.

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Çanakkale Defterdarlık Binası'nın yıkımına engel!

Çanakkale'de 2015 yılında depreme dayanıksız olduğu gerçekçesiyle boşaltılan Defterdarlık Binası'nın yıkımı bürokrasi engeline takıldı.

Garanti BBVA Genel Müdürlük binasına LEED Platinum sertifikası!

Garanti BBVA Genel Müdürlük Binası, LEED sertifikaların en yüksek derecelisi olan Platinum Sertifikasını aldı...

Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlük binası yapım projesi mecliste!

Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlük binası yapım projesinin bütçesi ve akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Garanti BBVA Genel Müdürlük binası LEED platinum sertifikası aldı!

Garanti BBVA Genel Müdürlük binası, LEED sertifikalardan en yüksek derece olan platinum sertifikası aldı.

Kiracı muhtarlık binaları TBMM gündeminde!

Muhtarlık hizmet binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eren Bakıcı Bursa’da köy hayatını seçti!

Hepsi grubunun solistlerinden Eren Bakıcı, müziği bırakıp Bursa’da köy hayatını seçti.

Bursa Osmangazi’ye spor kulübü ve muhtarlık binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde Merkez Cami çevresindeki spor kulübü ve muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina inşa ediyor. 

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük binası kültür mirası oldu!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük binası, İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından korunması gereken kültür varlığı olarak tescillendi.

bursa muhtarlık binası Haberi

bursa muhtarlık binası

Osmangazi Belediyesi tarafından Kavaklı Mahallesi’ne yapılan muhtarlık binası hizmete açıldı. Farklı mimarisiyle dikkat çeken muhtarlık binaları inşa eden Osmangazi Belediyesi, Kavaklı Mahallesi’ne de muhtarlık binası yaptı. Tarihi surların dibinde 50 metrekarelik alan üzerine inşa edilen muhtarlık binasının açılışında konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Kavaklı muhtarımız, daha iyi hizmet vermek için bizden yeni bir muhtarlık binası talep etti. Yokuş Caddesi üzerinde, Tahtakale surlarının dibinde, tarihi dokuya uygun bir hizmet binası inşa ettik. Toplam 50 metrekarelik bir alan üzerinde yapılan düzenleme ile içerisinde mutfak tezgahı ve lavabosu bulunan muhtarlık binamız hayırlı olsun” dedi.

Belediye olarak muhtarlarla sürekli istişare halinde olduklarını ifade eden Dündar, “Muhtarlar bizim mesai arkadaşlarımız. Onların hizmet binası ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bunun karşılığını da hizmet olarak görüyoruz” diye konuştu. Kavaklı...