24 / 04 / 2024

bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi ihaleleri

bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi ihaleleri

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Tepecik Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 15 Ocak 2019 tarihinde yapılacak...

Bursa'da 6 gayrimenkul satılıyor! 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla!

Bursa ili Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesi, Kestelek, Ormankadı, Devecikonak, Hisaraltı ve Yenikızılelma Mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa'da 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 12 soruda TOKİ Mustafakemalpaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Mustafakemalpaşa'da 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! 

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 31 arsa ve avlulu kerpiç misafirhaneyi 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Mustafakemalpaşa Belediyesi Bursa'da imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte 7 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 683 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa Lalaşahin Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 683 konut ihalesi 1 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bursa Mustafakemalpaşa'da 683 yeni konut inşa edecek.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

İzmir Foça Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık!

İzmir Foça İlçe Tapu Müdürlüğü ile İzmir Foça Belediyesi arasında ‘‘Rayiç Bedeli İşlemleri Protokolü" için imzalar atıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Yamanlı Mahallesi’nde inşa edilen mahalle konağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan taşınmaz mal satışı kararı mecliste!

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan bir taşınmaz mal satışı kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Muratpaşa Belediyesi bağışlanan arsaları sattı mı?

İçişleri Bakanlığı, Antalya Muratpaşa Belediyesi için 164 sayfalık rapor hazırladı. Rapora göre; Belediyenin bağışlanan arsaları sattığı iddia ediliyor. 

bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi ihaleleri Haberi

bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi ihaleleri

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı tarafından Tepecik Mahallesi'nde yer alan 63 bin 372,35 metrekare büyüklüğündeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 3 milyon 200 bin lira olarak belirlenen arsanın satış ihalesi 15 Ocak 2019 tarihinde yapılacak.

GAYRİMENKUL SATILACAKTIR

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığından:

1- 3065 Sayılı KDV Kanunu’nun 17/4 r Maddesi gereği satış bedeli üzerinden % 18 KDV alınacaktır. 

2- Mülkiyeti belediyemize ait yukarıda niteliği belirtilen gayrimenkul 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. Maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ihale ile satılacaktır. 

3- Bu husustaki ihale 15/01/2019 Salı günü Saat: 11:00’de Encümen Salonunda, Belediye Encümeni’nce yapılacaktır. 

4- İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 500,00TL (Beşyüzlira) karşılığında Belediyemiz Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nden temin edebilirler. 
5- Yukarıda belirtilen satışı yapılacak taşınmaza ait 96.000,00TL tutarındaki % 3...