26 / 04 / 2024

bursa Mustafakemalpaşa yatırım

bursa Mustafakemalpaşa yatırım

Hafta sonunu Bursa’nın ova ilçelerinden Mustafakemalpaşa ve Karacabey’de geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, muhtarlarla bir araya geldi, hayata geçirdikleri dev bütçeli yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Turhan, Ceylan Turhan ve Yılmaz Turhan ortaklığında kuruldu.

Bursa’da 2020 yatırım yılı olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı’nın yanı sıra Bursa Büyükşehir bütçesinden yapılacak projelerle 2020 yılının tam bir yatırım yılı olacağını söyledi

Bursa'da 2020 yatırım yılı olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Bursa’nın daha yaşanabilir bir şehir olması adına 2020 yılının, ulaşım başta olmak üzere kentsel dönüşüm, tarihi miras ve çevre projelerinin bir bir hayata geçtiği tam bir yatırım yılı olacağını belirtti.

Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmanın avantajları nedir?

Kıbrıs, 9 bin 251 kilometrekare alana sahip Akdeniz’in üçüncü büyük adasıdır. Peki Kuzey Kıbrıs’a neden yatırım yapmalısınız? 

İnşaatta markalaşmış firmalar Bodrum'a yatırım yapıyor!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bölgedeki yatırım ve projelerden bahsetti. Kocadon, Bodrum'un kentsel kimliğine uygun evler yapıldığını söyledi. 

Kırgızistan'dan TAV'a yatırım daveti!

Kırgızistan Başbakanı Sapar İsakov, TAV'ı, Kırgızistan'ın Bişkek ve Oş kentlerindeki iki uluslararası havaalanının modernizasyonuna yatırım yapmaya davet etti. 

Başboğa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başboğa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Baran Başboğa tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Asya Kalkınma Bankası'ndan Sincan'a yatırım!

Asya Kalkınma Bankası (ADB), Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi'ne 150 milyon ABD Doları yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Kazakistan'a yatırım yeniden Türkiye gündeminde!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından olan Jale Özgentürk, bugünkü yazısında Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen enerji Expo’su ile ilgili görüşlerini paylaştı. Özgentürk, Türkiye'nin bölgede yatırım yapacağı sinyallerini verdi.

Adana Kabataş'a turizm yatırımı çağrısı!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana'nın sahil ilçelerinden Karataş'ta incelemelerde bulundu. Demirtaş, Karataş'a yatırım yapmaya davet etti.

Ak Portföy GYF’den PalladIum’a yatırım!

Yatırımcılarına kazanç sağlama hedefiyle Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu (GYF) kuran Ak Portföy, İstanbul’daki ticari yatırımlarına yenisini ekledi.

Trabzon'a Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi geliyor!

Trabzon'da Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi için aylardır beklenen Kıyı Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı dün komisyondan geçti.

bursa Mustafakemalpaşa yatırım Haberi

bursa Mustafakemalpaşa yatırım

Tarihi mirastan spor yatırımlarına kadar 26 farklı dalda Türkiye’ye örnek gösterilen Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınmada da örnek olacak yatırımları bir bir hayata geçiriyor. Özellikle yeni büyükşehir yasasının uygulamaya geçmesinin ardından merkeze bağlanan 10 yeni ilçede adeta altyapı hamlesi başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hafta sonu programını Mustafakemalpaşa ve Karacabey ilçelerine ayırdı. İlk olarak Mustafakemalpaşa’da Belediye Düğün Salonu’nda muhtarlar ve sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelen Altepe, ilçede hayata geçirdikleri çalışmaları anlattı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile Bursa Milletvekili Önder Matlı’nın da katıldığı toplantıda konuşan Altepe, ilçede yıllardır bekleyen dev bütçeli yatırımların bir bir hayata geçirilmeye başlandığını söyledi.

Yeni sistemde tarımdan ticarete, turizmden sanayiye kadar her alanda kalkınmanın Büyükşehir Belediyesi ile birlikte olacağının altını çizen Başkan Altepe, Mustafakemalpaşa ilçesinde...